[]

Makinanızda hangi bulaşık deterjanı kullanıyorsunuz

Koku yapmayan ve iyi temizleyen.
Fairy müthiş koku ve tat bırakıyor



 
fairy'ninki kadar berbat bir tablet deterjan yok ya. finish quantum en iyisidir.


  • theseachange  (05.07.18 16:07:46) 
Ben fairy platinumcuyum


  • balpolen  (05.07.18 16:16:36) 
Frosch kullanıyoruz. İyi temizliyor, koku yok, doğa dostu, sağlığa zararsız içerik.


  • peggy  (05.07.18 16:18:45) 
bu fairy platiniumlar falan cok pahali degil mi ya? ne fark hissediyorsunuz ki? Pril'in sıvı deterjanı var 60 yıkamalık 18 lira pırıl pırıl cikariyor zaten. fairy urunlerine bakiyorum 60 yikama icin fiyat iki katina geliyor. herkes reklam kurbani mi yoksa bilmedigim bir sey mi var? biz kuru bulasiklari falan bir sudan gecirip koyuyoruz mesela, kotu durumdaki bulasiklari atiyorsun fairy hepsini tertemiz yapiyor derseniz alacagim ama pek aklim almiyor. o kadar bir fark yoksa iki kati fiyat neden veriyor millet bilmiyorum fairy urunlerine.


  • robokot  (05.07.18 16:20:45) 
Daha önce finish jel kullanıyorduk bardaklar sarı kalıyordu
Fairy iyi temizliyor ama maalesef koku ve tat kalıyor

  • theconqueror  (05.07.18 16:23:50) 
Finish powerball tablet, yalnız yarısını keserek kullanıyoruz, böyle tat ve koku yapmıyor.


  • austra  (05.07.18 16:41:06) 
daha önce finish ve fairy kullandım ama bulaşıklarda deterjan kalıntısı ve leke kaldığı için değiştirdim. pril gold jel kullanıyorum uzun zamandır ve memnunum.


  • isyankar tosbaga  (05.07.18 16:45:27 ~ 16:45:56) 
Finish jel deterjan haznesine azıcık da çamaşır suyu koyuyorum bardaklardaki çay kahve sarılığı gitsin diye.


  • curukturpkokusu  (05.07.18 17:06:17) 
finis powerball tablet ama hic memnun degilim, tum bardaklarda tabaklarda deterjan artigi birakiyor, makineden cikani bi de elde yikamak zorunda kaliyorum. bittikten sonra almam bir daha. sivi deterjana gecicem sanirim boyle olmuyor. daha once fairy tablet kullanmistim icinde jel olanlardan, cok memnundum ama o da cok pahali. finish bitince bakicam alternatiflere.


  • in vino veritas  (05.07.18 19:10:51) 
bambaşka bir alternatif sunayım:

badecanlar.sopsy.com
  • bir garip melek  (06.07.18 01:59:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.