[]

schengen ikinci giriş...

italya'dan alınma çok girişli schengen vizem var. 22 temmuz bitişli. daha önceden italya'ya giriş çıkış yaptım. 6 temmuz'da prag'a uçuyorum.

şimdi benden çek sınır kapısında konaklama rezervasyonu, dönüş bileti (ukrayna'dan olacak) ve seyahat sağlık sigortası isteme ihtimalleri nedir?


 
Benden bugün kadar ne ilk girişte ne de sonrasında hiç böyle bir şey istemediler. Sadece Almanya'da "dönüş biletinizi ayarladınız mı?" diye sordular bir kez.


  • himmet dayi  (05.07.18 15:01:05 ~ 15:01:21) 
Sana o söylediğin şeyleri sormaya hakları var. Sorup sormayacaklarını kesin bilmek imkansız. Sorarlarsa ve gösteremezsen ülkeye almama hakları da var hatta göstersen bile bu hakları var. Dolayısıyla riske atmaya değmez. Fake otel ve uçak rezervasyonu yap gerekirse, sigorta da zaten pahalı bir şey değil.


  • 10032007  (05.07.18 15:05:20) 
ilk girişte bana da sorulmadı.


  • sanat guresi  (05.07.18 15:38:24) 
dönüş biletim var ama ukrayna'dan.


  • sanat guresi  (05.07.18 15:38:48) 
isteme ihtimalleri var ama dedigin gibi turun sonrasi ulkene donecegine dair yeterli verin varsa sikinti olmaz. ne kadar kalacaksin nerede kalacaksin sorusuyla cok karsilastim ama kimse bilet, rezervasyon, vs. sormadi mesela. problem olmayacaktir.


  • in vino veritas  (05.07.18 19:14:16) 
şu ana kadar 15 kere falan çıktım yurt dışına. henüz sağlık sigortası soran görmedim. ne avrupa ne orta doğu ne balkanlar.


  • al basmadan donu var  (05.07.18 19:18:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.