[]

Kargocular da taksiciler gibi para üstü vermiyor mu artık?

Biraz önce bi kargo geldi. 12.18 tl tutuyor ödemesi, 20 lira verdim eleman bir sürü bozukluk çıkardı 7 lira para üstü verdi. Ee dedim ne oldu bizim 80 kuruşa? Ben bozukluk taşımakla mükellef değilim, sen tam para getireceksin, al şunu dedi 1 lira daha uzattı. İş yerinde olmasam o bozukluğu bir tarafına monte ederdim de güldüm koyduğu yere bıraktım.

Para üstünü düzgün vermek bu adamın işi değil mi? Arayıp şikayet edeceğim her türlü de merak ettim.


 
Bana da benzer bir muamele çektiler.
Uzatmadım. Ama düşününce, bu adamlar bir defa araca atladı mı gün boyu bir sürü yer geziyorlar. Al-ver yaptıkça eldeki para değişiyor, dolayısıyla tam bozukluk olmaması bence anlayışla karşılanabilir bir şey.

  • elf of darkness  (05.07.18 13:45:15) 
Bence yaptığın hiç hoş değil ne kadar gaddarsın


  • pastörizesüt  (05.07.18 13:55:43) 
biz milletçe hep tek haklı seçmeye çalışırız ama bazen iki taraf da haklı olur ya bu öyle bir şey.


  • jamiro  (05.07.18 14:08:52) 
kimin haklı olduğundan ziyade o kurye bir gün dayak yer. genelde çoğu böyle. aynı şeyi daha düzgün söyleyese eminim seni de rahatsız etmezdi. ya da parayı verirken maalesef bozuğumuz yok diyebilirdi.


  • nick bulamadim  (05.07.18 14:27:38) 
mal işte. "abi bozuk param kalmadı, bir dahaki sefere halledelim" dese bile yeterliyken ukala ukala konuşmuş. Kafayı gömersek haksız biz olacağız, bas şikayeti geç.


  • kimlanbu  (05.07.18 14:53:42) 
Valla ben de uyuz oluyorum. O kuruşlar beni fakir etmez ama onları zengin eder. Neden hep kargo firmasında kalıyor para üstü diye sinir oluyorum. kartla ödeme işini de beceremiyorlar zaten.


  • lcha  (05.07.18 15:19:31) 
sırf bu muhabbet yüzünden ve sürpriz tutarlarla karşılaşmamak için ücretsiz kargoyla alırım her şeyi.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (05.07.18 15:32:24) 
Sen adama 18 kuruşu geri verdin mi?


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (05.07.18 17:47:58) 
kargocular ekseriyetle böyle. yine dua et 12.18'e direk 13 istememişler.


  • jihat  (05.07.18 17:53:08) 
Adamın işine saygısı yok. O işle de motive olmak zor tabii.


  • burfak  (06.07.18 08:28:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.