[]

Yahoo ne ayaktı ya??

Bi ara yahoo diye bi site vardı(hala daha var sanırım). Google ile aşık atıyordu. Neydi olayı bu sitenin? Arama motoru muydu sadece?




 
Valla ben internet bilmezken yahoo adını duymuştum ilk olarak. Bir ara google ile iş birliği yapıyorlardı galiba. Powered by google falan yazıyordu.


  • ravenclaw  (05.07.18 04:13:52) 
önceden kabul etmediği paranın 10'da 1'ine satıldı. sanırım abd dışında tutacak bir tınısı yoktu yahoo nun.

bir de sarı düz saçlı cudi fostır a benzeyen bir avrat ceosu olduydu o batırdı diyola.
  • ya ben lan neyse  (05.07.18 04:25:56 ~ 04:27:07) 
çok yönlü portaldı. arkadaşın dediği gibi, mynet ile benzerler. mail, chat, haberler gibi özellikleri vardı. özellikle yahoo messenger çok popülerdi dünya genelinde. o kısmı kapatılınca ve geliştirilmesi için yeterince yatırım yapılmayınca makus kaderi yaşadı. tıpkı myspace gibi.


  • dirilis 1209  (05.07.18 04:44:23 ~ 04:45:04) 
ben hala yahoo mail kullanıyorum :) dünyada tek mi kaldım acaba?


  • kaputt  (05.07.18 09:35:31) 
arap ülkelerinde yahoo maili kullanan çok insan var.


  • rahip janick  (05.07.18 09:37:43) 
yahoo'nun tavla odalari dehsetti, az kapismadik yunanlilarla.

bi de tartisma gruplari falan vardi. universitedeki bazi derslerin sayfalari olurdu, hoca odevleri falan oraya post ederdi. bir soruda takilinca gruba sorardin falan.

hala mailini kullananlara denk geliyorum..
  • cooperr  (05.07.18 09:58:44) 
aktif olarak kullandığım mailim hala yahoo'nunki. gmaile çok geç düşüyor mailler sevmiyorum ben. hotmail de çok ergen işiymiş gibi geliyor. kendi sitesini bilmem de mailini hotmail'den ve gmail'den daha kullanışlı buluyorum ben.


  • dedim ben sana  (05.07.18 10:04:10) 
benim maillerimden birisi yahoo hala, severim kendisini


  • dafuq  (05.07.18 11:14:32) 
Yahoo mailim ve yahoo groupslarim var hala takip ettigim. Elin yunaniyla, amerikasiyla da az tavla oynamadik.


  • red g  (05.07.18 13:33:24) 
Yahoo'nun açık arttırma/alma-satma fasilitesi (Yahoo Auction Japan) Japonya'da hâlâ çok popüler. Aklınıza gelecek her türlü ıvır zıvırı (1994'te bir derginin eşantiyon olarak verdiği Captain Tsubasa posterinden tutun Tokyo'daki bir butiğin beş sene önce sınırlı sayıda ürettiği ayakkabıya kadar) bulabileceğiniz tek adres.


  • wish i could find a way to disappear  (05.07.18 22:52:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.