[]

Ofise götürmelik yemek tavsiyesi

Akmayan kokmayan besleyici (ve yaparken tava gerektirmeyen) her türlü
sıcak/soğuk tavsiyelerinize açığım



 
Normal yemeğini yapıp kaba koyacaksın, gittiğin yerde mikrodalgada ısıtıp yiyeceksin bu kadar. Mutfak varsa mikrodalga da vardır diye umuyorum.


  • bos gezenin bos ustasi  (05.07.18 00:43:49) 
normal yemek değil kolay hazırlanabilen pratik şeyler olması lazım,
patates haşlama, makarna, yoğurt yemekten bıktım
mikrodalga yok malesef sadece kaynar su alabiliyorum mutfaktan
  • kuşekağıt34  (05.07.18 01:20:33) 
iyi bir saklama kabın varsa, her türlü yemek olur.

taze fasulye, brokoli ve sebze haşlamaları, tavuk haşlama,pilav makarna,her türlü sebze bunlar kokmaz.

balık ve benzeri şeyler genelde kokar :) et bile yiyebilirsin.
  • buiret  (05.07.18 02:17:15) 
pesto soslu yoğurtlu semizotu getirdim ben bugün öğle yemeği için.


  • dedim ben sana  (05.07.18 12:17:32) 
sizinti yapmayan kabin oldugu muddetce herseyi goturursun. Ofise bos bir kap birak. Yemekten yarim saat once kaynar su koyarsin bos kaba, yemegini de kabiyla beraber sicak suyun icine otuttursun, sicak olmasa bile yenecek kivama gelir.

Tupperware sekerpare diye kaplari var. Ben onu kullaniyorum.
  • earthsea  (05.07.18 20:18:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.