[]

mouse tavsiyesi

bilgisayarda fazlaca vakit geçiriyorum. oyun alışkanlığım pek yok. kablosuz ele oturan (ellerim uzunca) mümkünse sessiz mouse arıyorum. bir de oyuncu mouseları gibi her tarafından bi tuş çıkmasın mümkünse. uygun fiyatlı olursa güzel olur tabi ama 150 liraya kadar çıkabilirim. önerileriniz için şimdiden teşekkürler.




 
Microsoft ya da Logitech marka ürünler arasından hoşuna gideni alabilirsin bence.

Ben şu an Logitech M705 kullanıyorum. Memnunum.

urun.gittigidiyor.com
  • himmet dayi  (04.07.18 14:27:09) 
  • slava  (04.07.18 14:28:33) 
uzun süredir a4tech g3-200n kullanıyorum, çok memnunum. fiyatı da çok uygun


  • kutukcu  (04.07.18 14:34:21) 
ben james donkey aldim aliexpressten. omron butonlu, 7 tuslu falan. 102 idi galiba modeli. 8 dolardi. fare guzel ama en cok hosuma giden ele oturmasi oldu. benim de ellerim irice.


  • icim urperiyor  (04.07.18 14:45:34) 
yaklaşık 1 ay önce tam yazdığın kriterleri baz alarak araştırıp asus wt 425 aldım.

40-50 lira civarında. tıklama sesi yok denecek kadar. ele inanılmaz oturuyor.

herhangi bir sitede yorumlarına yorum sayısına falan bakarsan zaten f/p olarak epey ünlü bir mouse
  • makbur  (04.07.18 14:54:38) 
Logitech m590

Bu fareden daha sessiz olanı yoktur herhalde, tıklama sesi yok. Tekeri ile bir seferde daha fazla scroll imkanı veriyor (ama bazı logitechlerdeki sonsuz scroll imkannı yok), smooth scroll da var yazılımı yüklersen. Ayrıca teker ile hem aşağı-yukarı hem de sağ-sol scroll yapabiliyorsunuz. Ele çok iyi oturuyor, sert-mat plastik (ben yumuşak kauçuk kaplamaları sevmiyorum) yapısı oldukça dayanıklı. İki cihazı kontrol edebiliyorsunuz, usb-wireless veya bluetooth bağlantı imkanı var.

urun.n11.com
  • neyehbe  (04.07.18 15:17:37 ~ 15:19:32) 
artık aparatsız fareler moda. doğruca bluetooth ile bağlanıyor bilgisayara.


  • cliquot  (04.07.18 16:48:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.