[]

Almanya Öğrenci Vizesini Uzatma

Yuksek lisans kabulu ardindan ogrenci vizesine ilk kez basvururken yapildigi gibi tekrar bir yillik finansal kaynagin teminati olacak bir bloke hesap gosterilmesi isteniyor mu?

Part time ise girilebilirse az cok bir gelir olacaktir ama finansal yeterlilik konusunda Almanya garantici davrandigi icin mantiken bloke hesap istenir gibi geliyor. Velhasil farkli gorusler mevcut. Tecrube eden?

Tikler sonra gelecek, tesekkurler.

 
Vizeden sonra takibi 3 yada 5 ay içinde oturma iznine başvuracaksin. Vize için sunduğun eski bloke hesap kağıdını verebilirsin yine,

Ancak oturum iznini uzatmak için gittiğinde, tahmini ilk girişinden 13 14 ay sonra yeniden para göstermen gerekecek
Çalışırsan is sözleşmesi kafi
  • vhs kaseti  (04.07.18 00:05:04) 
Part time is sozlesmesinin kafi olma durumunu biraz acabilir misin vhs; sozlesme tipi(belirli/belirsiz sureli), maas gibi unsurlari dikkate aliyorlardir. Bildigin gibi belirlenen asgari gecim tutari olan 720 euro kazanmak part time bir iste biraz zor. Ama yine de o maas ile kit kanaat de olsa gecinilir. Bu sekilde oturumu uzatiyorlar mi yoksa illa maasin bir yil boyunca 720 euro'ya denk olmasini mi istiyorlar?


  • leben  (04.07.18 07:35:54 ~ 05.07.18 21:58:30) 
İsin varsa 500 600 kazaniyorsan problem etmezler, yuksek lisans ogrencisi olarak saati 11 euro en az limit olarak da 8,60 eur civari saatlik ucretin oluyor en az.20 saati gecmedikce hersey legal,

Kebapcilarda 4 euro veriyor, sevdigimiz gurbetci kardeslerimiz.

Oturma izni daha cok ilgili personelin ve yabancilar dairesinin insiyatifinde, ama 500 eur kazandigin bi isin varsa sorun cikarmazlar. En kotusu 1 yillik degil 6 aylik uzatma alirsin..

Kolay gelsin
  • vhs kaseti  (07.07.18 17:31:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.