[]

1adam

geçende görmüştüm duyuru yazamadım o an. 1adam uçurulmuş. neden bilmiyorum ama sanırım haksız bir durum var. kendisi sevdiğim bir kullanıcıydı. hakkını helal et başkan. umarım dönersin tekrar. duyuru silinmesin diye soru sorayım. yönetim kafasına göre uçurabiliyor mu?




 
uçurabiliyor ama uçurmuyor. yetkisi var.


  • bir ileti paylastim  (03.07.18 21:06:35) 
Yönetim çok taraflı tutumlar sergileyebiliyor. Bu uçurma olayı da bu işin bir uzantısı olabilir. Geçenlerde bir duyuru vardı soruya cevap verdim birisi bana cevap yazdı ona da cevap verdim başka birisi daha bana cevap yazdı ona da cevap verdim sonra cevaplarım silindi. Gerekçe: Soruya cevap değil. ("Teşekkür ederim", iki kişi arası diyalog, vs.)
Moderatör Notu: [yok] bu gerekçeyle. Eyvallah silinsin de bana cevap verenler de soruya cevap vermemişlerdi. Bana cevap verenlerin mesajları hala duruyor.
İlgili duyuru: www.eksiduyuru.com
  • but that was just a dream  (03.07.18 21:10:56) 
ben de seviyordum yazdıklarını. buradaki genel anlayışa biraz ters şeyler yazıyordu, muhafazakar biriydi anladığım kadarıyla.

eğer görüşlerinden dolayı atıldıysa, aykırı seslere özgürlük yok diye şikayet edenler buradaki tek tük aykırı sesi de fazla görmüşler demektir? eminim hiçbir kabahati de yoktu çünkü gayet naif bir yazım tarzı vardı.
  • ssiradanbirigibi  (03.07.18 22:03:17 ~ 22:03:45) 
Görüşlerine hiç bir şekilde katılmıyordum ancak bu sebeple uçurulduysa çok yanlışlarla dolu bir tutum olmuş. Uçurulduğu duyuruyu bilmiyorum, kurallara uygun olmayan bir içerik yazdıysa o zaman yapacak bir şey yok.


  • Phoebe  (03.07.18 22:13:58) 
kafasina gore mi ahahaha. adam provokasyon ustasiydi. en alakasiz duyuruya bile girip muhaliflerden veya ickinin zararlarindan bahsedebiliyordu. burada "gitmesine uzuldum" yazanlar da ayni reisci ve islamci tayfadan zaten. sorun gorusleri degil, provokator olmasi. yoksa duyuruda muhafazakar insan yok degil, bir suru var. onlar neden ucurulmadi?

1adam konusunda gec bile kaldi moderasyon. bir de benim hep kollandigimi, moderasyonla kanka oldugumu soylerler. ulan oyle bir durum olsa 1adam'a direkt ip ban atmalari lazimdi.
  • der meister  (03.07.18 22:16:23) 
İkidir bu konuda duyuru goruyorum. Burası sözlükten daha kolay erişilebilir bir ortam. Bağışını yapsın alsın yeni bir hesap. Neden gitti çok üzülüyoruz diyenler, gördüğüm diğer duyuruda ulaşmak isteyen bana yazsın diyordu, bir arativerin.
Bu işler subjektif. Kendi değer yargılarına göre durumu yorumlayıp karar veriyorlar. Sistem nasil işliyor bu konuda aydinlatirsaniz sevinirim ama en azından uçurulma konusunda itiraz hakkı ve bir üst inceleme merci(ilk kararı veren mod dışında) olmasi sağlıklı olurdu.

  • ganbatte  (03.07.18 22:40:38 ~ 22:47:42) 
Buranın en sistematik sinsi kullanıcısıydı, içki içen insanların yanına gelip sakince vaaz verip giden insan rahatsız ediciliği vardı.

Sırf karşıt görüş diye uçurulmadı bence, yoksa aynı provokasyonu dinsiz biri yapsa çoktan uçardı; aynı bu tepkiler gelir diye çekindiler diye düşünüyorum.

Daha önceden bu konuda uyarı aldıysa aynı şeye devam ettiği için uçurulmuş olabilir.
  • Bruce  (03.07.18 22:50:30) 
Dindar biriyim, hatırladığım kadarıyla üslubu uygun değildi ve herkesi tefkir ediyordu. Önyargı gibi algılanacak belki ama kuvvetle muhtemel hak etmiştir :)

Troll olduğunu düşünmüyorum, yobazdı bence. Dindar olduğu için söylemiyorum, yobaz yobazdır. Dindar olmayan yobazlar da vardır.
  • mezarkabul  (03.07.18 23:45:06) 
oh çok iyi olmuş, mal mal afkuruyordu sürekli. uzun zamandır aldığım en iyi haber! kim yaptıysa ellerine sağlık.


  • fragile lady  (04.07.18 00:47:35) 
Sacma sapan konusan troll bir tipti de ucurulmasina gerek yoktu bence.
Moderasyon asiri kati son zamanlarda.

  • stavro  (04.07.18 01:00:27) 
Gerci ucurulma sebebini bilmiyorum, haketmistir belki.


  • stavro  (04.07.18 01:01:01) 
trolldü çok açık ve net.

herhangi bir duyuruya girip "cenabı Allah celle celalühü böyle buyurduğu için" filan diye direkt Allah adına konulur gibi kendi kıt bakışını islam gibi servis ediyordu. (gerçek islam bu değil!)

müslümanım, dindarım ama kendisinden hiç hazzetmezdim. yine de uçurulmasına üzülür gibi oldum nedense.

ve modların kararlarının bir objektifliği olmadığı konusunda aynı fikirdeyiz. istedikleri durum ya da kişiye göre esnetiyorlar kuralları.
  • runagain  (06.07.18 02:03:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.