[]

Siyanürlü intihar neden karantina gerektiriyor?

Bugün gazetelerde yer alan haberde kadın siyanür içerek intihara teşebbüs ediyor. Bunu polise bildiren erkek arkadaşı ve olay yerine gelen 3 polis de karantinaya alınıyor. Buna benzer bir vak'a daha vardı? Benim bildiğim radyasyon gibi bir şey değil siyanür. Peki neden karantina?

Not: Aman diyeyim kimse özenmesin. Ben sadece karantina kısmını merak ettim.


 
sanırım uçucu hale gelip de zehirleyebiliyor. yoksa dediğin gibi bulaşıcı hastalık değil, radyoaktif değil, niye karantinaya alsınlar.

hatta önce intahar edip ölen kadın, kimya ile alakalı bir meslektendi galiba, kapıları bantlamış dışarı siyanür çıkmasın diye. o aklıma takılmıştı.
  • killerbee  (03.07.18 12:30:53 ~ 12:31:18) 
Ayni havayi solumalarindan oturudur diyerek her boku bilen adam girisi yapiyorum.


  • allah yazdiysa bozsun  (03.07.18 12:31:06) 
Merak edip baktım da sıcak havada son derece uçucu imiş. O nedenledir diye düşündüm.


  • monogram  (03.07.18 12:35:11) 
radyoaktif değil kimyasal zehirdir. Bergama'da çok önceden siyanürle altın arama olayına karşı çıkılmasının nedeni de son derece zehirli olması. Üst düzey nazi komutanları/siyasetçileri ceplerinde siyanür tabletleri taşırlardı ve çoğu bu siyanür tabletleriyle intihar etti. Amerika'da gaz odalı idamlarda da siyanür kullanılmakta(sanırım artık gaz odası şekli kaldırıldı)


  • silah taciri  (03.07.18 13:00:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.