[]

Datça ile Kaş arasında tatil

Arkadaşlar Datça ve Kaş arasında kalan alanda Ağustos'un son haftasında maksimum 1 hafta kadar tatil yapalım diyoruz. Arabayla geze geze, pansiyonlarda kalarak, daha fazla yer görerek, daha plansız bir tatil mi yapalım yoksa bir-iki noktada iyi otellerde kalıp daha az mı hareket edelim karar veremedik.

Bu yüzden tecrübe etmiş olanlardan tavsiye isteyeceğim. Salaş ve lüks alternatifler nelerdir? Bu bölgede bulunan en iyi oteller hangileri? Ucuz alternatifler neler? Maddi açıdan üst limit koymadım, taban ve tavan maliyeti hesaplamaya çalışıyorum. Cevabı geniş bir soru, farkındayım :) "Biz geçen yaz gittik şöyle bir tatil yaptık" şeklinde hikayeler arıyorum. Teşekkürler.


 
Ortam salaş ancak fiyatlar yüksek, ama kesinlikle değer: www.clubamazon.com.tr


  • fotrsapka  (03.07.18 11:06:02 ~ 11:26:24) 
kaş'ta birkaç sene oluyor ama rhapsody butik otel'de kalmıştım ben ve sahipleri, işletmecileri çok ilgili insanlardı. temiz ve güzel yerdi. hemen kendi iskeleleri var denize girebilmek için. ama kaş içerisinde kumsal falan zaten olmadığından direkt otellerde öyle bir şey arıyorsanız o konuda bir şey diyemem.

datça'da ise palamutbükü tarafında otel mavi beyaz diye yine butik bi otel vardı. ücret olarak biraz tuzlu diye biliyorum ama palamutbükü'ndeki deniz gerçekten harikaydı o yüzden oralardaki diğer kalma olanaklarını gözden geçirebilirsiniz derim. tertemiz ve kalabalık olmayan bir deniz var palamutbükünde

iyi tatiller
  • isvicre rakisi  (03.07.18 11:08:15) 
pansiyonda kalacaksanız bile araştırıp gidin bence. bodoslama pansiyon huzur vermez diye düşünüyorum. önemli olan pansiyonun ciksliği değil temizliği ve özeni tabii ki. ancak çok kötü pansiyonlara denk gelmiştik fethiyede. en azından puanlarına yorumlarına bakıp ortalama üzeri olduğunu bilerek gitmek daha iyi olur.


  • tukenmez adam  (03.07.18 11:08:57) 
geçen haftamı kaş'ta geçirdim. hotel sonne 'y mutlaka değerlendirin. istediğiniz tarihlerde yer var mıdır bilmiyorum ama hizmeti kahvaltısı temizliği vs.. çoook iyiydi. zaten booking de en yüksek puanlı yer olması lazım kaş için. geceliğine 250 tl verdik oda fiyatı.


  • benaslinda  (03.07.18 11:14:44) 
bi de kaş'ta kalacaksanız bir akşamınızı mutlaka zaika ocakbaşına ayırın. ef-sa-ne! ama tarih belli olduğu anda rezervasyon yapın biz gittiğimde en erken 15 gün sonraya rezarvasyon yapabiliyorlardı.


  • benaslinda  (03.07.18 11:16:04) 
palamutbükü - knidos
selimiye - marmaris koyları
göcek civarı gezilebilir.
sonrası zaten fethiye-kalkan-kaş

selimiye'de hydas pansiyonu öneririm. orta fiyat, ortam güzeldir.
palamutbükü'nde haypatya pansiyon öneririm.uygun fiyat, basic sıradan bir oda.
  • awlmi  (03.07.18 11:18:44) 
1 hafta için geze geze yapılan tatilden bir şey anlamazsınız çünkü Datça ile Kaş arasında cennet gibi yerler var. Hangilerinde duracaksınız, zaman geçireceksiniz? Datça'ya çocukken gitmiştim, pek hatırlamıyorum ama 2 senedir Kaş'a gidiyoruz. Geçen sene Hotel Kayahan'da kalmıştık 2 çift. Biz memnun kalmıştık. Bu sene maalesef gidemeyeceğiz, aileye 3. birey dahil oldu :) Kaş'a giderseniz deniz kaplumbağalarından uzak durun :) hele beyaz tenliyseniz, beyaz mayo/bikini olayı varsa dikkat diyorum :))


  • silah taciri  (03.07.18 11:19:38) 
datça kaş arası haritadan yakın görünebilir ancak uzak bir mesafe ayrıca datçaya ulaşım zor. datçada hayıkübükü palamutbükü marmariste heryer güzeldir. kaşta 2 3 gün kalıp direk marmaris sonra datça yapmanız en mantıklısı arada kalan fethiyede günübirlik ölüdeniz yapılabilinir. akyaka olabilir ancak sürekli dalgalı ve küçük bir yer.

dalamanda caretta carettalar için tur düzenleniyor. oda bir alternatif.
  • mikahakkinen  (03.07.18 11:49:44 ~ 11:50:32) 
Harika öneriler geliyor, tek tek teşekkürler. Bilgiye açım, üstüme bilgi atın :)


  • orient blue  (03.07.18 12:20:39) 
ekstra hayık bükü çok güzel ve küçük bir koy bangolov evler var netten bakıp görebilirsiniz çok rahatlatıcı bir yerdir.


  • mikahakkinen  (03.07.18 14:36:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.