[]

Bluetooth kulaklik - muzik icin

Kullaniyor musunuz?

Ne kullaniyorsunuz?

Onerir misiniz?


Fiyat olarak maks 200 var aklimda ama 100 olursa daha iyi olacagini soylememe gerek yok sanirim. Spigen nasildir? JBL var aklimda.

 
Sporda kullanıyorum: www.vatanbilgisayar.com
Hem kendi 4gb hafızası var hem su altında havuzda kullanılabiliyor hem de bluetooth.
Ayrıca www.hepsiburada.com bunu da tavsiye ederim 139 tl. Tabi bunlar spor için kullanılanlar, siz belki farklı bir şey arıyorsunuz.
  • karacigerim vur kadehlere  (02.07.18 23:59:28) 
bunda mıknatıs var mi?


  • supergirl  (03.07.18 11:30:55) 
Anker'de var evet.


  • karacigerim vur kadehlere  (03.07.18 12:10:24) 
Yakın bir zamana kadar ben de arayış içerisindeydim ve çok araştırdım. Birkaç tavsiye bırakayım şöyle:

Özellikle spor için kullanılacaksa jaybird'ler, jbl ve jabra markalarına bakılabilir. Jaybird x3 için iyi diyen çok kişi var ama bütçeni biraz aşıyor.

Edifier W293BT Bluetooth v4.1 aptX var. Bunu da deneyebilirsin. Edifier iyi markadır ve AptX desteklemesi, bluetooth kulaklık ile kablolu kulaklığa çok yakın bir ses almanı sağlar.

Eğer, birkaç model bulabilir ve bunların arasından seçim yapman gerekirse AptX ya da iphone kullanıyorsan AAC destekleyenini seçmeni şiddetle öneririm. Gerçekten önemli bu.

Onun dışında, son olarak da sana kendi yaptığımı tavsiye edeyim.

KZ ED16 veya Tennmak Pro kulaklık alıyorsun

Bir de bağlantısı bu kulaklıklara uyumlu TRN BT3 bluetooth kulaklık kablosu alıyorsun (AptX destekli)

Bu bahsettiğim kulaklıklar zaten aslında kablolu kulaklıklar, ancak detachable oldukları için kablolarını çıkartıp, aldığın bluetooth kablo setine takıyorsun ve on numara bir bluetooth kulaklığa kavuşmuş oluyorsun. Üstelik, kulaklığı alırken gelen kablo da yanına kalıyor. Fiyatının 200 altında kalması da cabası. Tek eksisi, özellikle KZ ED16 alacaksan, su geçirmezliğinin biraz şüpheli olması. Ama kulağının içine kadar terlemiyorsan sorun olmaması gerek.

Umarım yardımcı olmuştur.

Edit: Anker (Soundcore) alma. Sesi çok az ve bariz daha az kaliteli geliyor. Alıp da direkt iade ettiğim ürünlerden biridir. Ama AAC destekliyor. İphone kullanıyorsan sesi biraz daha iyi olacaktır.
  • skooma  (03.07.18 12:22:02 ~ 12:33:04) 
@skooma, bu bayaa mantikli geldi bana, ustelik bozulursa degistirilebilir de.

ankar aldim kardesime ama kendime de alicam. Yunanistan'da yasiyorum. Amazon'da filan bulabildim sadece. sen nerden almistin?

detachable olanlari diyorum
  • supergirl  (18.07.18 00:57:02 ~ 00:57:42) 
@super, aliexpress ftw. Güvenilir, resmî distribütör olarak çalışan satıcılar var. Mesela wooeasy var. Ondan alabilirsiniz. Aliexpress olması ürkütmesin, Amazon'da da bulunabiliyor ama fiyatları bir hayli fark edebiliyor.

Kombinasyon istersen, kişisel tercihim olan Tennmak Pro (2016) DD kulaklık ve TRN BT3 Bluetooth Cable veya Tennmak Bluetooth Cable (İkisi de AptX destekliyor) kombinasyonunu önerebilirim.

Geç cevap için kusura bamya. En son baktığımda cevap gelmemişti, arada kaynamış demek ki.
  • skooma  (01.08.18 14:46:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.