[]

Fal bakabilen var mi?

eksiup.com
eksiup.com
eksiup.com


İlk defa bi fincandan cikan seyleri bu kadar merak ediyorum zamani olan bi bakabilirse cok sevinirim :)

 
Çok beceremem ama bişeyler yazmak istedim, bu arada play store'da falaaddin diye bi uygulama var onu da tavsiye ederim.
Şimdi ben iç içe geçmiş bir çok sarmal gördüm çözümlenmeyi bekleyen işleriniz var gibi, bunları çözmek için birilerinden yardım istemekten çekinmemeniz ve biraz daha uğraşmanız gerekecek.
Daha sonra böyle kapalı bi alanda biri var, sizi düşünen biri gibi, muhtemelen geçmişteki bi sevgiliniz ya da dostunuz. Biraz da sizden haber bekliyor pek cesareti yok size bir şey demeye.
Bir deniz atı figürü gördüm, bu sizin fedakar bir insan olduğunuza delalet eder ancak bu fedakarlığınız çevrenizdekiler tarafından görülmüyor sanki sizin yapmakla zorunlu olduğunuz şeyleri yapıyor gibi görüyorlar. Bence sizin emeklerinize, onlar için yaptıklarınıza kıymet vermeyen insanlar için bişeyler yapmayı bırakın artık. Git gide sizi kullanmaya başlıyorlar.
Bunun dışında şapkalı, sizden daha yüksek mevkide olduğu işaret edilen biriyle görüşmelerizi gördüm, bi duygusal ilişki başlangıcı olabilir, bir heyecanlanmalar var gibi. Ama sürecin nasıl ilerleyeceği size kalmış. Tavsiyem kendiniz gibi olmanız, yapmacık, kuralcı tavırlarla bu heyecanı boğmamanız yönünden.bırakın olduğu gibi ilerdesin, zaten falınızdan hissettiğim kadarıyla öyle güzel bir enerjiniz var ki etkilenmemek imkansız.
Bi de az bi kargaşa var ama umarım üstesinden gelirsiniz, "hayırlısı" deyip geçmeyin, kabullenmeyin sizi mutsuz edecek şeyleri, tekrar tekrar deneyin, mücadele edin. Belki bir yıl belki iki yıl ertelenir hayaller ama düşlediğiniz şeyden vazgeçince tamamen vazgeçersiniz ondan.
  • siradan marjinal  (03.07.18 09:38:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.