[]

org tavsiyesi

Selamlar, org calmayi öğrenmek istiyorum ama nedir ne değildir kac para olur nasil öğrenilir hic bir fikrim yok.

Model önerebilir misiniz? Ogrenmek için tavsiye ettiğiniz kaynak varsa onu da alirim.


Sevgiler saygilar simdiden teşekkür ediyorum.

 
yamaha e263 kullanıyorum. başlangıç için önerilen modellerden biri olduğu için tercih etmiştim. Herhangi bi sorunu olmadı şu ana kadar.


  • lamotta  (02.07.18 01:55:48) 
org olayı yaş.

neden yaş, başlangıç modeli bir org alana kadar(çocuk orgu) güzel uzun süre iş görecek bir midi klavye alabilirsin.

tabi ona ses kartı gerekebilir.

kullanım amacını iyi belirlemeni öneririm. dolar uçtu gitti, bir de mesela bir org aldın 1000 tl para verdin 3 gün sonra 300 e satamazsın, böyle hani vardır ya, alıp elinde patlayacak şeyler, bu org ve midi klavyeler kısaca böyle.

illa ritimli çalışcam piyanist şantör misali diyorsan tamam ama benim amacım müzikle uğraşmak, alırım işimi görecek bi midi klavye, ihtiyacım olursa 200 300 tl ye bir tane de ses kartı alırım, fruity loops, sonar, studio one içinde uğraşıtım diyorsan midi klavye.

atıyorum senin alacağın çocuk orgunun içindeki sesler zaten tın tın dandik sesler olacak, midi klavyede böyle bişey yok, sesler, virtual instrumentler, efektler bunlar neredeyse 10 binlerce çeşidi aştı.

bu işlerden profesyonel olarak para kazanmadıktan prodüksüyon yapmadıktan sonra temin etmen de kolay.

soundcloud.com

al bak bunu midi klavye ve virtual instrumentler kullanarak yaptım. çok iyi mi? değil, orgla mukayese edilir mi? tabii ki edilmez.
  • killerbee  (02.07.18 06:25:17 ~ 06:36:54) 
cok cok eskiden bana gittigim kurs yamaha psr 18 aldirmisti, simdi bilabilirmisin bilmiyorum ama yamahanin giris seviye muadil orgalari isini gorur. birde mutlaka 5 oktav olsun demislerdi, neden bilmiyorum. 400-500 liraya bulursun herhalde.


  • cooperr  (02.07.18 07:34:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.