[]

Üniversite sınavında bazı optikler pert olsa?

Diyelim İstanbul'daki bir okuldan ÖSYM'ye optikleri götüren araç kaza yaptı (kimse ölmedi tabii) ve optikler yandı kitapçıklarla birlikte. Nasıl bir çözüm yoluna gidilirdi acaba, seneye yine bekleriz, size yeni sınav yapalım, buyrun istediğiniz okula kaydolun vs.




 
Benzer bir sınava sokarlar kısa süre içerisinde bence. Seneye alalım deseler dava açılır kaybeser ösym


  • glamdr1ng  (01.07.18 21:14:11) 
o formlar sınav tarihinden çok öncesinde teslim ediliyor okullara. yani oldu da birşey oldu, yenisi düzenlenip gönderilebiliyor o süreye kadar.


  • sorularimicinfeykhesap  (01.07.18 21:17:22) 
sorularimicinfeykhesap, hayır ben sınav sonrasından bahsediyorum. Sonuçta sınav yerinde okumuyorlar onları, ÖSYM'ye gidiyor.


  • i was made for you  (01.07.18 21:18:12 ~ 21:18:46) 
Kitapçıklar değerlendirilir bence.


  • sapere aude  (01.07.18 21:20:58) 
ha anladım pardon, ben yanlış anlamışım. onu bilmiyorum :) haklısın. ama bu ihtimal illaki düşünülmüştür bence. yanmaz yırtılmaz paketler vs?? :D


  • sorularimicinfeykhesap  (01.07.18 21:21:55) 
Niye bu soru? Bi planin mi var :D?


  • superfluid  (01.07.18 21:27:57) 
buna benzer bir olay yaşanmıştı, ösym mi okul mu birisi bu optik formu kaybediyor, sonra o öğrenciye özel bir sınav olmuştu diye hatrılıyorum, bu durumda da buna benzer bir şey yaparlar.


  • gezegen olan pluton  (01.07.18 21:38:58) 
@ superfluid,

Hahaha yok ben de sınava girdim ama eşit ağırlık puanım hesaplansa yetecek, 1 matematik yapmam gerekiyordu 4 tane yaptım rahatım.
  • i was made for you  (01.07.18 21:39:42) 
sorudan bağımsız olarak;

formlar sınav sabahı okullara götürülüyor. imza karşılığında bina sınav sorumlusuna teslim ediliyor. öncesinden gitmiyor yani.
  • şubatsonrası  (01.07.18 22:04:09) 
Optiklerin kopyasını almazlar mı? Yedeklemezler mi? O kadar acizse bu sistem zaten hiç girmeyin o sınava.


  • bos gezenin bos ustasi  (01.07.18 23:14:39) 
"öğrenciler tarafından İŞARETLENMİŞ OPTİKLER ÖSYM'ye teslim edilmeden başına bir iş gelirse ne olur?" gibi açık bir soru nasıl oluyor da "ÖSYM o optikleri sınav sabahı okula ulaştıramazsa ne olur?" gibi bir soru şeklinde algılanıyor, hayret verici cidden.


Soruya cevap: Özel bir sınav yapılır öğrenciler mağdur olmasın diye.
  • m e b  (01.07.18 23:56:21) 
Plastik kilitli kasalarda gidiyor. Kaza durumunda etrafa saçılacak bir şey yok. Arabaya kaza yaptı cayır cayır yandı plastikler eridi filan o zaman yeni sınav yaparlar.


  • Lim5  (01.07.18 23:57:35) 
Bugüne kadar ÖSYM aracının kaza yaptığını duymadım. Büyük olasılıkla siz de duymamışsınızdır. Çünkü ÖSYM belgelerini taşıyan araçlara polis araçları eşlik ediyor. Tüm kurallara uyuyorlar bu nedenle. Diğer araçlar da kaza yapsalar büyük olasılıkla polis eşlikçilerle bir kaza yaşarlar. Araçlarda çıkacak bir yangın vb. için önlemler de alınmış durumdadır. Yani bunun için kaygılanmaya pek gerek yok.


  • conrad moricand  (02.07.18 04:02:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.