[]

Mücadele gücü

Yapmam gereken seyler var ama stres nedeniyle yerimden kalkamaz oldum.
Elim kolum kilitlenmis gibiyim, bu durumdan kurtulan var mi,mucadele enerjisini yeniden kazanan ?



 
her iki durumda da yapman gerekenlerle yüzleşeceksin. onunla korkup sinerek mi kalkıp mücadele ederek mi yüzleşeceğini seçmen gerek


  • rakicandir  (01.07.18 22:04:33) 
Ne kadar ertelersen o kadar zorlaşır. İşe başla gerisi gelecek.


  • ovungec zeus  (01.07.18 22:37:35) 
Yazar arkadaşlara katılıyorum. Sizi zorlayan her şey sınavdır üstüne gidin. Kendinizi yapacağınıza inandırın.

Ben aşağıdan bakarak dağın ne kadar büyük olduğuna değil de patika yollara bakarak onu nasıl çıkacağıma odakladığımda başarılı oldum. Bu yöntem stresi ve odaklanma problemini yenmenizde yardımdı olur.
  • mabesa  (01.07.18 23:40:56) 
Tesekkür ederim arkadaslar... basarisizlik korkusu elimi ayagimi bagliyor. Universite sinavi oncesi de boyle olmustum. Sanki savasma kac gibi.. bir de nereden baslayacagimi bilmemem sorun..


  • chezsoi  (02.07.18 19:45:26) 
Yol haritasi cizememem :\


  • chezsoi  (02.07.18 19:45:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.