[]

Şu bisikletlerin modeli, adi vs

Hakkinda bilginiz var mi?




 
katlanabilir bisiklet


  • crucio  (01.07.18 01:30:58) 
dahon mariner d8

st2.myideasoft.com
  • killerbee  (01.07.18 01:31:22 ~ 01:32:04) 
Ortalama bir model&fiyat oneriniz var midir? Fiyat araligi çok geniş. 900tl’ye de var 4000’de. Kullanim amaci hobi amacli. Sahilde kullanmalik, ulasimdan ziyade. Bisikletin modeli tam benlik.


  • zannedersem tek eksiginiz bendim  (01.07.18 01:38:19) 
buradan acemi nickli arkadaşa mesaj at, o çok süründü bu tür küçük tekerli katlanır ama dandik olan bisikletlerle. o sana tecrübelerini aktarır.

bu arada eğer bu küçük katlanır bisikletlerden alacaksan dünyada en iyi ikinci marka dahon. türkiyede de bulunuyor.

mesela öte yandan, bisikletin tekerlek boyutu ve kullanımı açısından, bana beleş verseler ben alıp süremem bu ufak bisikletleri, çevir çevir gitmeyen bir yapısı var.

genç arkadaşlar bilmez ama bizim çocukluğumuzda balkan ve pinokyo bisikletler vardı oradan tecrübeliyim ben.

26 jant dağ bisikletleri çıktığında uçmayı öğrenmiş gibi olduk, hele hele 27ler 28 ler gelince çok daha farklı oldu.

özetle eğer illa küçük katlanır istiyorsan ulaşabileceğin en iyi marka dahon.

yok katlanmasa da olur güzel güzel gitsin diyorsan, mosso'nun 26inç tekerlekli katlanır bisikletleri var.

urun.n11.com

abi benim bisiklet gitmesin 2 pedal atayım uçsun diyorsan 27 28 jantlara bakmanın öneririm, şehir bisikleti olabilir, yol bisikleti olabilir.
  • killerbee  (01.07.18 01:42:53 ~ 01:51:53) 
eski sedona 420 yeni dahon kullanıcısı olarak bence attan inip eşşeğe binmekten farkı yok. güzel bisiklet kaliteli bisiklet o ayrı. teker boyu (ki katlanırların hemen hepsi küçük ebatlı) ve gövde ağırlığı performansı etkiliyor. ama öyle hobi amaçlı keyif alırsanız yeterli tatmini sağlar. dahon ve tern konusunda baş markalar. onun dışında bütçenize göre bianchi carraro veya decathlon modellerine bakabilirsiniz. ikinci elleri de araştırın derim. ikinci el dahon birinci el decatlondan iyidir bence.


  • foseptik çukuru  (01.07.18 01:56:40) 
Bisikletler hakkında bilgim 0 öyle diyim. Şunu gözüme kestirdim sırf dış görünüş yüzünden. Zaten bi beklentim yok pedalı çevireyim o da gitsin. Yokuşla mokusla da isim olmaz, düz sahil yolunda kullanacağım. Minik olsun benim olsun.

www.atekbisiklet.com
  • zannedersem tek eksiginiz bendim  (01.07.18 02:03:49) 
beğendiysen al zaten bilgin olmadığı için bozulduğunda biyerlere götürüp yaptıracaksın, o yüzden çok da bişey farketmiyor.


  • killerbee  (01.07.18 02:08:25) 
Yukarıda dahon ve tern hakkında yazılanlara katılıyorum. Bromton bu işin Rolls Royce'u. Dahon ve tern ise Mercedes ve BMW'si.

Biz eşimle uzun yıllardır tern link c7 kullanıyoruz. Tabii her gün değil, bahar ve yaz aylarında keyif için kullanılıyor. Kısa ve düz mesafelerde ulaşım ihtiyacı için alınabilir ama söylendiği gibi çok yoruyor insanı.

Keyif için kısa süreler kullanacaksanız pahalı markalara çok para vermeyin, Bianchi ya da btwin alın derim. Ama para problem değilse yine söylendiği gibi iyi markaların ikinci elini alın. Katlanır olmak zorunda değilse katlanır almayın.

Biz sürekli bagajda taşıyabilmek, salonda sağlayabilmek için katlanır aldık örneğin.
  • orient blue  (01.07.18 10:38:56) 
@zannedersem... direk o bisikleti yazmaya gelmiştim. Ama atek bisikletten almayın. 1350 liraya dert almış olursunuz.


  • Tears of Devil  (01.07.18 10:39:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.