[]

Compumaster ın 11 cevabını moderasyon silmiş

O nasıl oluyorki yahu. tuhaf geldi valla:) benim, patronumu sen nasıl iş yapıyorsun diye azarlamam gibi bişi sanki :D

yönetim birbirinin cevaplarını duyurularını silince "ne siliyorsun kardeşim derdin ne" gibi diyaloglar oluyormu ki? (hani sert olmasada benzer konuşmalar geçiyordur sanırım)


 
o silinenlerin tamamini ben silmis olabilirim. ya da buyuk cogunlugu diyeyim.
herhangi bir sorun yok, genelde kendisi usendiginden bana sildirebiliyor (bug duyurulari gibi kalabalik cevapli seylerde ozellikle) normal yani boyle seyler.

  • sourlemonade  (02.03.10 08:30:07) 
ssg'nin de (sözlüğün sahibi oluyor bu arkadaş), 7 tane daha önce yazılmış, 5 tane götümüze girebilir, 1 tane de tanım, örnek, vs değil olmak üzere toplam 13 tane entry'si moderasyon tarafından silinmiş mesela. o daha ilginç bence.


  • kibritsuyu  (02.03.10 08:30:49) 
evet adamlar patron ama seninle fonksiyonları aynı sözlükte ya da duyuruda, bi de o yönden düşün.


  • baldur  (02.03.10 08:37:48) 
compumaster' da durum farklıymış assert h belirtti ama ssgninki garip mesela bence. götümüze girebilirleri saymıyorum avukat olmadığı için neyin girme potansiyeli olduğunu bilmeyebilir ama onun dışındakiler ilginçler. sen bir format oluşturuyorsun hiç yoktan daha sonra kendi oluşturduğun formata aykırı yazıyorsun. insanlık hali diyelim en iyisi.


  • prodeq  (02.03.10 09:07:54) 
sırf format oluşturup sonradan uymamakla da alakası yok ki.
mesela sözlük çok yaygın değilken gg'lik entry'lerin önemi yoktu, gg kuralları sıkılaştıkça onun entry'leri de silinmeye başladı.

  • sanal uyku  (02.03.10 10:23:23) 
Ayrıca bunlar hep içen insanlar. Bunu da göz önüne almak lâzım.


  • hopi  (02.03.10 11:28:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.