[]

Laptop'a ve PS4'e bağlamak için uygun fiyatlı monitör tavsiyesi

Merhaba, 720p çıkışlı laptop'umun çözünürlüğü Unity, Krita, Photoshop tarzı programları kullanırken yetersiz geldiğinden ve de PS4'üme bağlamak istediğimden 500-600 tl dolaylarında bir monitör arıyorum. Tasarımlarını beğendiğimden dolayı şunları düşünüyorum:
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com

Amma velakin, bu monitörlerin tepkime süreleri 6ms/7ms. Sanırım bu oyunlarda önemli bir olay. Yalnız ben öyle deli gibi oyun oynayan biri değilim, online oyunlarla da hiç aram yok. 30/60 FPS'li single player PS4 oyunlarını oynuyorum. Bazıları 7ms'nin çok büyük olduğunu, Super Mario için bile yetersiz olduğunu yazıyor. Cidden bu kadar fark ediyor mu? Sizin tavsiye edebileceğiniz monitörler var mı?

 
abicim onu soyleyenler -sen ve modlar kusura bakmasin- orrrrospu cocugudur super mario icin yetersiz nedir ya

bu serefsizler input lag nedir bilmez server lag nedir bilmez milisaniye konusurlar anca

akicilik istiosan 144hz olayina girmen lazim ama o da cok para girmezsin zaten hele ki her gununu fpsle gecirmiosan

begendigin herhangi bi ips monitoru al cok fark olmaz aralarinda. ama ben lg aoc belki viewsonic tercih ederdim
  • hordes of chaos  (30.06.18 14:38:05) 
mereba. aoc monitör düşünürsen "aoc müthiştir kesin al" desteği verebilirim. bende iki adet aoc ince ips monitör var. 23 ve 23.8 inch olmak üzere. 4 ms olması lazım bendekilerin. herhangi bi sorun yaşamadım. aoc'nin 1 ms monitörleri var ancak ips değil. hem ips hem 1 ms istediğinde fiyat bin tele üzerine çıkmakta. 1 ms uygun fiyatlılar da ips değil. benim dinim ips olduğundan ben bendeki monitörleri sana önerebilirim. hem de tasarım harikası. canım monitörlerim.


  • allineed  (30.06.18 14:46:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.