[]

Kaybedilen davada avukatlık ücretini eft yapamiyorum

Bir davayı kaybettim, icra müdürlüğünden kağıt geldi avukatlık ücreti için.

22. Icra Müdürlüğü Kasa hesabı yazıyor,altında da iban numarası var.

Ben de aynen böyle yazıp gönderdim parayı ama para isim/iban uyuşmazlığı sebebi ile iade edilmiş bana. Ne yazmak gerekiyor alici kısmına?????

7 gün süre vermişler ama an itibariyle 8. Gundeyim. Faizi için filan bir 5 lira fazla göndersek olur mu?

Tabi ki bu bilgiyi anadolu adliyesi nin eşsiz çağrı merkezinden alamadım:(

 
Karşı tarafın avukatını arayın, ödemeye çalıştım ama böyle böyle oldu, halledelim lütfen diyin. İcra dosyasına ödeme yapılmasını tercih etmeyecektir, kendisine ödeme yapmanızı ister, iban gönderir, açıklama kısmına icra dosya numarasını, karşı vekalet ücreti olduğunu yazın ve ödemenizi yapın.


  • megalomaniac  (29.06.18 14:21:01) 
2018/12345 şeklinde dosya numarası ve borçlu ismini belirtseniz detaylarda geri döneceğini sanmıyorum. Daireye günde yüzlerce ödeme geliyordur, bu bilgi olmadan uğraşmaz görevliler, iade eder geçer.

Gelen evrakta belirtilen tutar dosya açılış harcı, tebligat masrafı gibi kalemleri de içeriyorsa tutarı aynen yatırın geçin. Sadece alacak miktarı gibi bir ibare varsa daha ödeyeceğiniz eksik kalemler var, daire yahut avukat ile irtibata geçmeniz gerekir.
  • crostata  (29.06.18 14:26:23) 
alıcı icra müdürlüğü olacak. il yazmadıysanız ondan da kaynaklı olabilir.

ya da anadolu icra ise ona da dikket etmeniz gerekir.

ankara 22. icra müdürlüğü

istanbul 22. icra müdürlüğü

ya da

istanbul anadolu 22.icra müdürlüğü gibi.

bir de o ödeyeceğiniz miktar takip çıkışı olarak görünen miktardan daha yüksek olacak, eğer ki yalnızca takip çıkışını ödüyorsanız yine eksik ödeme yapmış olacaksınız. eğer dosya borcunu hesaplatıp ödüyorsanız üstüne 5 tl eklemeniz yeterli olur çok büyük bir avukatlık ücreti miktarı değilse.
  • arma aski  (29.06.18 14:30:18) 
teşekkürler arkadaşlar, karşı tarafın avukatıyla iletişim kurup hesabına gönderdim.


  • retiredcolonel  (08.07.18 21:48:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.