[]

PS3 sahipleri.. neler oluyor dun ve bugun bilen var mi? (duzeltilmis, tesekkurler)

dun 2 kere ps3'um kilitlendi, reset atmak zorunda kaldim.
dunden beri psn networke giremiyorum ve 8001050F mesaji aliyorum.

nedir bu hata mesaji diye baktim ki ne goreyim, yuzlerce insan su an bunu yasamaktaymis.
www.gamespot.com

aletlerin tarihleri 1999 yilina donmus (benimki 2000e donmus)
pek cok theme corrupt olmus.

icinizde var mi neler olup bittigini bilen, gecici bir sey midir yoksa zamaninda ortaligi kasip kavuran cih virusu tarzi bisey bu sefer ps3 leri mi vurdu? sony acikla olm biseyler, evde coluk cocuk ac, trophy bekliyor!

 
dun baslamis sanirim sorun... saveler ve trophyler gitmiş diyorlar. sony 24 saat içinde onaracağız demiş. geçmiş olsun size de.


  • levrek  (01.03.10 23:14:02) 
iyi de saveler zaten bizim makinedeydi.
trophy ler gittiyse alacaklari olsun.

24 saat de doldu aslen, millet 28inde yasadi bu sorunu. ben bugun yasadim.
oeehh

hm resmi sitede de aciklamislar durumu ve nedenini sanirsam
blog.us.playstation.com
  • la traviata  (01.03.10 23:16:38 ~ 23:19:52) 
benim bilgim bu yönde;

www.oyungezer.com.tr!-201003012283/

edit: tum adresi kabul etmedi.. hepsini kopyalayıp, adres çubuğuna yapıştırırsanız, ilgili habere ulaşırsınız. olmadı, oyungezerin ana sayfasında zaten şu an haber.
  • levrek  (01.03.10 23:19:36 ~ 23:20:55) 
evet okudum sizin linki de.
24 saat icinde cozecegiz diyorlar da,
internete baglanamayacaksa aletler, nasil yayinladiklari update veya firmware i kuracak insanlar, internet cafelere falan gidip download edip usb ile mi?

hayir, simdi pc'ciler cikacak ps3 soyle ps3 boyle diye baslayacaklar yine : ) ona yandim.
  • la traviata  (01.03.10 23:24:55) 
bosver ps3te fpslerde autoaim, autoheal ve target var delikanliyi bozar bunlar. hem ps3 unde bozulmus yol yakinken pcye don.


  • erich  (01.03.10 23:31:52) 
almiyim tesekkurler.
henuz bozuldu diyemeyiz, ilk problemde yikilmayiz : )

  • la traviata  (01.03.10 23:43:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.