[]

Tüvtürk plakada delik (ağır kusur)

Sevgili Romalılar,

Bugün arabamı götürdüğüm muayenede plakada delik nedeniyle ağır kusurlu olduğu söylendi ve etiket verilmedi.

Plaka değiştirmek diye googleda aradığımda önce trafik şubeye gidip oradan Türkiye Şöförler ve Otomobilciler Federasyonuna bağlı odalara müracaat edin diyor. Ancak emniyetin sitesinde, muayeneden kaldıysak araç muayene raporu ve tescil belgesi ile doğrudan Türkiye Şöförler ve Otomobilciler Federasyonuna bağlı odalara müracaat edin diyor. Trafik şubeye gitmeme gerek var mıdır? Tecrübelerinize açığım :)

 
Ben delikleri beyaz macun ile kapatıp tekrar girip geçmişdim, böyle birşey söylemediler mi?

Emniyetin sitesinde yazan doğrudur, direkt şöförler odasına gidin bence de.
  • John Bloor  (29.06.18 12:00:11) 
Trafik şubeye gidiyorsun, plaka da delik olduğundan dolayı değiştirmek istediğini söylüyorsun sana bir kağıt veriyorlar, Şoförler odasına gidiyorsun plakanı çıkartıyorsun.

internetten randevu almmıştım ben ama ataşehir trafik şube gittiğimde bomboştu randevu almadan da şansını deneyebilirsin.

anlaşılan 2 ayda kurallar değişmiş. direkt şoförler odası deyorlar.
  • prezarlatif  (29.06.18 12:00:34 ~ 13:09:32) 
direkt olarak şoförler odasına git muayene kağıdı ve plakarla beraber, yarım saatte yeni plaka veriyorlar. Trafik şubeye filan gitmeye gerek yok.


  • allahinadiylaoku  (29.06.18 12:02:21) 
Muayene raporuyla direk şöförler odasına gidiyorsun, 20 dakika içinde yeni plakayı veriyorlar. 3 gün önce gittim oradan biliyorum. Trafik şubeye gitmene gerek yok.


  • eazy  (29.06.18 12:04:45) 
direkt şoförler odasına gidiyorsun +1


  • signore  (29.06.18 12:24:01) 
Ağır kusurlu rapor ile direkt şoförler odasına gidiyorsun +1

15 dk alırsın yeni plakayı
  • xdenizx  (29.06.18 13:38:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.