[]

Istanbul Şehirlerarası Otobus-Metrobus

Normalde Avrupa yakasına geçeceğim, fakat 3. Köprü olayını yasamak istemiyorum. Metrobüse Anadolu yakasinda hangi otobüs firmasından nerede inerek en kolay sekilde ulaşabilirim ?




 
mesela harem otogarına gidenler. yol üzerinde uzunçayır'da inmek istediğini belirtmen gerekiyor.


  • zgrydn  (29.06.18 08:09:56) 
harem'e gidenlerin çoğu uzunçayır'da indiriyor, o yüzden harem'e giden firma bulmaya çalış. normalde yol üstünde indirme yasak ama pek uyulmuyor, sen yine de bilet almadan önce sor uzunçayır'da inebilir miyim diye. hiç bulamazsan harem'de inersin, firmanın servislerinden biri elbet uzunçayır'dan geçiyor olur, öyle gidersin.

alternatif ve keyifli rota harem'de inip üsküdar'a firma servisiyle geçmek, oradan vapurla beşiktaş, oradan minibüs-otobüs zincirlikuyu.

harem'e giden bulamazsan nuevo'nun dediği gibi yapabilirsin, metro sancaktepe'ye götürüyor mesela, son durağı dudullu olan da var. ancak böyle bir durumda servisle metrobüse gitmeye çalışmaktansa en yakın metroya gitmeni, oradan uzunçayır'a ulaşmanı öneririm, servisler çok dolaşıyor ve yavaşlar.
  • Bruce  (29.06.18 08:36:12 ~ 08:44:40) 
Hareme gitmeyen otobüs firmalarının da anadolu yakasındaki merkezlerinden metrobüse servisleri oluyor. O servislere binerek ulaşabilirsim.


  • nuevo  (29.06.18 08:36:19 ~ 08:36:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.