[]

hepsiburada da bulduğum normalden ucuz bilgisayar

biliyorsunuz hepsiburada sitesinde hem kendi sattıkları ürünler hem de başka firmalar üzerinden sattıkları ürünler var. bir laptop buldum 2 firmada 3800-3900 tl bandında dolaşırken hepsiburada nın kendisinden alırsam 2900 tl ediyor. acayip içime sindi bilgisayar tüm özellikleri ve fiyatı her şeyiyle istediğim gibi. içimdeki tek şüphe bu kadar bariz fiyat uçurumu. sizce sadece kampanya mıdır yoksa bir bit yeniği aramalı mıyım?




 
freedos olup olmadığına baktınız mı? İşletim sistemi yüklü değilse çok ucuz fiyata satılıyor fakat 1000 lira gibi bir fark olur mu bilemedim.


  • desdenova34  (28.06.18 13:58:52) 
Hepsi freedos


  • dexter z  (28.06.18 14:02:05) 
hayır. hepsiburada gibi büyük oyuncular zaman zaman distribütörlerden ya da firmanın kendisinden yüksek adetli alım yaparlar. bunun için de iyi pazarlık edip güzel bir fiyat kırarlar.

yani örneğin asus'a gidip 1000 bilgisayar için fiyat isterseniz, muhtemelen size piyasanın %20-30 aşağısında fiyatı her türlü verir. Lenovo Thinkpad için veriyor mesela.

Dolayısıyla aynı bilgisayarı daha ucuza satmış oluyorlar. Bit yeniği falan yok...
  • babilbaligi  (28.06.18 14:06:39) 
Peki aynı laptopun diğer sitelerde fiyatları nasıl?

Hani HB mi ucuz yoksa HB'de satış yapan diğer iki mağaza mı kazıkçı?

Belki de fiyatı normal!
  • John Bloor  (28.06.18 14:07:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.