[]

Kedi, köpek fanatizmi

Çok abartı değil mi? Youtube'a giriyorum ortalık kedi, köpek kaynıyor. Reddit'e giriyorum orası da aynı 2-3 postta bir kedi, köpek fotoğrafı paylaşılmış ve binlerce beğeni alıyor. Sosyal medya zaten barınak gibi. Paylaşımların bir numarası da yok bildiği kedi, köpek işte. Gerçekten insanlar bu paylaşımları yapınca, görünce mutlu mu oluyorlar yoksa bir ritüel haline mi gelmiş?




 
yeni doğan yavru kedi mik miklemesini duyunca 4. sınıf kız çocuğu moduna giren biri olarak diyebilirim ki evet, mutlu oluyorlar. hisle alakalı bir şey bu, romantik film izleyince ağlamak ne kadar normalse bu da normal. ama evet, bazı zamanlarda bazı insanlar olur olmaz şeylere ağlayabiliyor, mutlu olabiliyorlar ama kime göre "olur olmaz"? kişinin içinde bulunduğu ruhsal durumla direkt bağlantılı olmakla birlikte insanların neye hassas oldukları çok kişisel. mesela ben normalde çok duygusuzumdur ama şapşik hayvan videolarına karşı zaafım var. neden bilmiyorum.

hmm bi saniye, bu işin bir yaygara koparma boyutu var; doğru, orayı atlamışım. yakınım değilsen beni o 4. sınıf kız çocuğu modunda göremezsin. kimileri ise bu halini özellikle duyurmaya çalışıyor gibi görünüyor. bazıları cidden içten, bazıları poser. kesin yargıya varmamak lazım kişiyi tanımadan.
  • Bruce  (28.06.18 11:49:19 ~ 11:55:17) 
kedi köpek sevgisine karşı bir önyargım yok ama bazen ciddi anlamda bu sevgiyi suiistimal eden, abartan insanlar var.


  • silah taciri  (28.06.18 12:00:43) 
Abarti mi diye sormussunuz ama kime gore neye gore abarti diye sormak istiyorum ben de.herkesin hissetigi sey farkli oluyor.bi kopegim oldugu icin her paylasim da "benim serefsiz de boyle ehehee:)" diye guluyorum.ayni sapsalliklar,ayni tatliliklar.severken agzimdan anlamsiz ve garip sozcukumsuler cikiyo yani disardan biri gorse rezillik otesi bi hal.bruce un dedigi gibi yakinim olmayan birisinin yaninda bu sekilde sevgi olaylarina giremiyorum.velhasil kedi kopek sevgisi ayri bisey.


  • astrid  (28.06.18 12:56:54) 
zevk meselesi. hoşlanmayan hoşlanmaz.
ama ben en uyuz kediyi bile çok sevimli buluyorum ve resimlerini görmek beni mutlu ediyor. hatta daha önce kedileriyle ilgili duyuru açanlara, resimlerini koysan da azcık kedi görsek diye yazmışlığım da vardır :)


kedi lan bu, doyulur mu? oyş yirim. ağzım kamaştı yemin ediyorum.

*erkekspor
  • herhaltibiliyoring  (28.06.18 13:04:24 ~ 13:13:04) 
ben köpek sevmem ama kedi fotoğrafı görmekten sıkılmam mesela 100 tane fotoğraf göster 100.de bile hahaha la tipe bak diyor olurum hala :D

i2.wp.com

;)))
  • ssiradanbirigibi  (28.06.18 13:23:42 ~ 13:26:33) 
Yok artık, bu dediğiniz fanatizm mi? Eğer kedi sevmediğini bildiğim arkadaşımın başını kedim de kedim diye şişirirsem o fanatizm olur ama insanlar sosyal medyada paylaşmış. Sevmiyorsan bakmazsın. Ben seviyorum, gayrıihtiyari yüzüm gülüyor.


  • SiyamkedisiZorro  (28.06.18 13:30:21) 
Kedi sevgimizi sınamayın! Ehehee, çok mutsuz bir dönemimde, Youtube'da kedi ve bebeklerin bir arada olduğu videoları izleyip mutlu oluyordum.

Sevmeyen sevmesin de bizim iki gramlık zevkimiz niye batıyor insanlara, onu anlayamıyorum.
  • inawen  (28.06.18 14:50:07) 
Ben de anlamıyorum. Duyduğuma göre düşüyormuş öyle.


  • taktikmaktikyokbambambam  (28.06.18 18:17:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.