[]

Siemens bulaşık makinesi?

Kullanan var mı? 700-800 liraya Altus, Regal satıyorlar. 1100 liraya Siemens almak daha mantıklı geldi.

www.siemens-home.bsh-group.com


 
Evet bizim tüm beyaz eşyalarımız Siemens, oldukça da memnunuz. Hatta diğer aile bireylerimiz de Siemens kullanıyor, onlar da gayet memnunlar.


  • teoridefeminist pratiktegeysa  (28.06.18 10:30:39) 
hocam siemensten şaşma. 700-800 e altus regal vs. varsa siemens in en az 2000 olması gerekir. 1100 çok uygun.


  • o kadar da degil aga  (28.06.18 10:51:49) 
beyaz eşyanın vwni bosch siemens grubudur. şaşma.


  • mikahakkinen  (28.06.18 11:07:12) 
Siemens çok uzun ömürlü. Bulaşık makinamı 15 sene kullandım. Hala daha dayım kullanıyor (17 sene). Bu dönem içinde sadece bir defa servis geldi.
Şimdiki makinam da Siemens (beyaz eşyamın buzdolabı hariç) tamamı Siemens ve senelerdir (+15 sene) sorunsuz kullanıyoruz.

  • SiyamkedisiZorro  (28.06.18 11:28:53) 
Siemens bosch profilo aynı fabrikada ortak parçalarla üretiliyor.10 yıl önce tüm beyaz eşyayı siemens , bulaşık makinesini arçelik aldık.Bulaşık makinasının geçen yıl anakartı değişti.Siemenslerle ilgili koku probleminden bahsediliyor sıkça.Nette aramayla ulaşabilirsiniz.


  • arenas  (28.06.18 14:06:27) 
iç tabanı plastik değilde paslanmaz çelik olanlardan al. plastiklerde kir yağ birikiyor ve koku yapıyor.


  • merhum  (28.06.18 14:16:48) 
Siemens iyidir genelde, benim sanssizligim sanirim, 3 yillik makinenin beyni bozulmustu. Alternatif olarak Beko bakin derim. Siemens bilasik makinem bozuldugunda gidip Beko aldim Almanya´da. Cünkü fiyat/performans testlerinde -bu testler firmalarin kendisi tarafindan yapilmiyor, güvenilirler kesinlikle.- en iyi ikinciydi, birinci de sanirim Miele´nin bir modeliydi. DUN 6634 FX modelin adi.


  • buf-e kür  (28.06.18 14:40:59 ~ 14:45:06) 
Siemens taş gibidir. Türkiye'de Arçelik'in tutunmasını sağlayan paravan marka Siemens'tır. Yüzlerce yıl taş gibi çalışan Arçelik Leydi modeli aslında tamamen Siemens üretimi mesela. Arçelik üzerine kendi markasını basıp iç piyasaya sunmuştur. Bugün hala anadolunun bazı evlerinde onlarca yıl öncesinin Arçelik Leydi bulaşık makinesi takır takır çalışmaktadır.


  • goodz  (28.06.18 14:46:26 ~ 14:46:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.