[]

SSD Kablosu

Merhaba

2.5 inç SSDyi USB üzerinden bağlamak için hangi kabloyu önerirsiniz?

Bir tane Frisby HDD kutusu aldım. Düzgün çalışıyor lakin 1 saat boyunca eger SSDye ulaşılmazsa komple kendini uykuya alıyor ve bir daha bağlantı kurmuyor. Tak çıkar yapmak lazım ki çok anlamsız oluyor.

Kablo ya da frsby dışında hdd kutusu tavsiye ederseniz sevinirim.

Saygılar

 
bence o uyku modu usb ayarlarınızla ilgili. ama cihaz ssd olduğu için bunu fark ediyorsuuz. yazıcı mouse klavey vs olunca çalışma mantığı farklı olacağı için o uyku modundan çıkma kısmı sorunsuz oluyortdur. siz usb sleep ayarlarına bakın önce.


  • i dont know i dont care  (28.06.18 04:08:44) 
teşekkürler.

yalnız WD external hard drive (bu bildiginiz external hard drive) günlerce sorunsuz çalışıyor. bilgisayarı uyut kaldırdan sonra bile çalışmaya düzgün devam ediyor.

lakin bu frsiby kutusunun çipinde bir sorun var sanırım. komple windowsun explor'ini unresponsive ediyor eğer force eject yapmazsam.

hatta aynı ssdyi caddy'e koyup usb ile bağlıyorum gene düzgün çalışıyor. yani frisbynin bu kendii deaktive etmesi sanırım chip kaynaklı.

mac os xde de aynisini aypıyor.
  • Mehmet Ersoz  (28.06.18 07:59:22) 
doğru yaklaşım.


  • i dont know i dont care  (02.07.18 17:18:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.