[]

Acaba beslenmemde neyi eksik yapiyorum?

2 aydir yedigime ictigime dikkat ediyorum. Spor da yapiyorum, azicik kaslandim ama son 4-5 gundur bir halsizlik, hafif bi bas agrisi var.

6-7 ay once dikkat ettigimde de buna benzer sey olunca salmistim acikcasi beslenme olayini ve gecmisti. Sonra doktora sordugumda "b1 vitamini (b3 mu yoksa?) almadigi icin olabilir, 1-2 ekmek ye" demisti. Su anda kahvaltida 1-2 dilim ekmek yiyorum. Gunde birkac hurma, yogurt, sebze yemekleri, ceviz/findik/bademden az az. Zeytinyagi da tuketiyoru. Kendimi de ac birakmiyorum. Su da bol bol iciyorum. İkide bir tuvalete cikiyorum hatta bu yuzden.

Hangi vitamini eksik aliyorum acaba? Beslenmemde neyi eksik yapiyor olabilirim?

Kendime gelemedim kac gundur. Hazir kaslaniyorken de salmak sacma yani.

 
beslenme değil de sporda olmasın sorun? ya da uyku ?

vucudunun toparlanması için ara günler koyuyor musun? soğuma yapıyor musun ?

tamam her şeyi yiyormuşsun ama yaptığın spora göre hedef kalori ihtiyacını karşılayarak makroları uygun dağıtıyor musun protein alımın nasıl ?

daha da önemlisi uykunda durumlar nasıl ? yeterli uyku alıyor musun düzenli olarak ?
  • AlsterWasser  (27.06.18 21:34:25 ~ 21:38:56) 
Yeterli uyku aliyorum ama uyku saatlerim duzenli degil :(

Haftada 4 gun yuzme, 3 gun dinlenme. Yuzmeden sonra gogus yiyorum. Diger gunlerde de yumurta, ceviz, badem. Kabaca yiyorum ama, gram gram hesaplamiyorum.
  • ahm1  (27.06.18 21:39:57) 
iyi uyumuyorsun, iyi yemiyorsun ama vücudunu yoruyorsun. vücudun kaldırmıyor haliyle. anlamadığım şey, yüzerek mi kas yapıyorsun?


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (27.06.18 21:43:44) 
Evet. Ama tabii cok kas yaptigim anlasilmasin. Bi duyurum vardi, orada fotolar var. Sixpack'ler biraz cikti, adonis cikti.

Bodyci gibi kaslarim yok elbette. Zaten amacim da o degildi yuzmeye baslarken. Skinny fat'tim, gobek gitsin diye dusunuyordum, baktim kaslar da hafif hafif cikiyor.
  • ahm1  (27.06.18 21:52:39) 
uykuyu düzene sokmayı düşünebilirsiniz. kolay gelsin :)(git: )


  • farabi  (27.06.18 22:30:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.