[]

1 cumlelik ceviri yardimi piliz

Temel olarak yaptığımız şey, Bankanın ve yasal otoritenin oluşturduğu senaryolar tahtında faiz, kur vb. risk faktörlerinin alacağı seviyeler ve Bankanın ileriye dönük bilanço/gelir tablosu projeksiyonları doğrultusunda sermaye ve likidite yeterliliği oranlarının planlama ufku süresince izleyeceği seyri ve bu oranların yasal/dahili limitler karşısındakini durumunu görmek.


uzun ve devrik bir cumle farkindayim ama 3 asagi 5 yukari nasil cevrilir bu?
yardimlar icin simdiden tesekkurler

 
valla yardım edeyim dedim ama uzun ve devrik bir cümle olmamış, bu cümle hiç olmamış :)

cümleyi bi düzenlersen destek çıkıcam inşallah.
  • jason bourne seksapeli  (27.06.18 19:06:46) 
Cümle saçma ve devrik falan değil sadece bizde bunu çevirebilecek dil yok. :dddddd

Mr. Brown is going to bank. Benim ingilizcem bu kadar.

Ayrıca taht kelimesi kullanmışsın onu çevirebilecek olanın alnından öperim. Bildiğimiz kral tahtı mı bu?
  • gulbatur birinci sahbatur sondan geliyor  (27.06.18 23:20:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.