[]

insan iğrenç bir tür değil mi?

işiyoruz, s.çıyoruz, geğiriyoruz, burnumuzu karıştırıyoruz.

Arkadan vuruyoruz, önden vuruyoruz, gıybet yapıyoruz

Savaşıyoruz, öldürüyoruz,

Küçük köpeciklerin bacaklarını ...(söyleyemedim)

ve daha niceleri...


Bay smith ne diyordu matrix'te?? insan türü bir virüs.... öyleyiz değil mi?

 
Smith'ten once bill hicks insanoglunun ayakkabi giyen virus olduğunu soyluyordu.


  • rahip janick  (27.06.18 18:07:41) 
valar morghulis


  • ben demistim zaten  (27.06.18 18:09:28) 
Biyolojik ozelliklerimizi kotulemek yakin zamanda ortaya cikan bir durum. Isemekte, sicmakta, gegirmekte, seks yapmakta bir sorun yok. Orta Cag'da dinler bunlari yasaklamaya calismis.

Kopekler ve kediler konusuna gelince de turcuyuz. Tavuk butu yerken sorun yok, savasta cocuklar olurken sorun yok, kopeklere kedilere bir sey olmasin derdindeyiz.
  • Traveller  (27.06.18 18:11:08) 
her şeye rağmen böyle bir türden varlığa aşık olabiliyoruz hem de hayatımızı zindan etmecesine.

romantizm filan yapmıyorum bu arada. bu böyle.
  • ssiradanbirigibi  (27.06.18 18:37:35) 
Bir soz vardi hayvanlarin cehennemi varsa insan onlarin seytanidir diye ya da benzer bir sey


  • exlibris  (27.06.18 19:11:23) 
evet büyük ölçekte baktığında insan gerçekten çok agresif ve işgalci bir tür. ama kişisel bazda yapılanlara bakınca diğer hayvanlardan daha kötü olduğumuzu sanmıyorum. mesela erkek su samurları da yavru foklara öldürene kadar tecavüz ediyor. ya da sırtlanlar avları daha ölmemişken canlı canlı yemeye başlıyorlar. birçok canlıya hayatı zindan eden zibilyon tane farklı tür parazit var. yaşayan her şey bence çok acımasız, bu insana özgü değil.


  • pitjantjatjara  (27.06.18 19:17:13) 
Bence igrenc falan degiliz. Mukemmeliz. Isiyor siciyor olmamiz muaazzam yaratiklar oldugumuz gercegini degistirmiyor.


  • stavro  (27.06.18 21:27:50) 
keşke sıçabilsek bazen sıçamıyoruz, Allah vermesin!!


  • for day to break  (27.06.18 21:29:50) 
İğrencin de ötesinde bir şeyiz bence. Dünyaya bir tane katkımız yok. Hep zarar, hep zarar. Yakın zamanda soyumuzun tükenmesini ümit ediyorum.


  • apdulera  (27.06.18 22:58:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.