[]

Atatürk Havalimanı Otopark

1 hafta yurtdışı seyahatimiz için otopark arayışı içerisindeyim. Kocaelinden geleceğim ispark o araştırıldık ama fiyat bilgisi bulamadım günlük olarak acaba bu konuda öneride bulunabilecek varmıdır? veya arabayı başka bir yere bırakıp metro ile de gidebilirim. Her türlü öneriye açığın bu konuda ?




 
www.parkvia.com

otellerin otoparkini kullandiriyor, servisle gidip geliyorsun. gunlugu 20 lira civari. servis olayi bazen aksiyor (bekletebiliyor) ona gore temkinli gidin) ucu ucuna gitmeyin yani.
  • brkylmz  (27.06.18 12:39:49 ~ 12:40:17) 
hocam
ahl ye gelmeden
fuar merkezi var
oraya birak
metro ile bir durak uzakta
  • kingcyrax  (27.06.18 13:53:21) 
airport avm otoparkı olabilir belki ama fiyatlar nasıl tam bir fikrim yok.
Bence sen en uygun çözümü istiyorsan ataköy'de uygun bir sokak arasına bırak. Oradan taksiyle havalimanına geçsen 15 tl civarı tutar zaten. hatta metroyla bile gidip gelebilirsin.

  • ayin yazari  (27.06.18 13:55:39) 
Dünya Ticaret Merkezi içinde İspark var, P+R tabelalarını takip edersen rahatlıkla bulursun.

Günlük de 8-10 TL falandı geçen ay.
  • cakabo  (27.06.18 13:58:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.