[]

Köpek gibi aşığım

Konuşması gülüşü jest mimik ses tonu hasta oldum , fiziksel olarak bugüne kadar ilgilendiklerimin onda biri etmez belki üstüne muhafazakar bir aileden türbanlı , ama etkilendim işte onunla geçirdiğim kısa süre zarfında yaşadıklarımız gözümğn önğnden gitmiyor , şöyle diyim hep olmaz olamaz saplantısı yüÜnden geçirdiğimiz zamanda ona açılamadım hatta hayvan gibi arkadaşmışız izlenimi yaratmış olduğumdan korkuyorum ki galiba öyle oldu , ama şuan yanımda olsa öyle olmaz çok pişmanım , ben ateistim nasıl olur bilmiyorum ama onun için tutankamon bile olurum , şimdi ülkesine döndü 1 ay sonra tekrar gelecek o gelmese ben bir şekilde giderim , ikinci buluşmaya kadar mesajlaşmalarımız nasıl yürütsem akıl istiyorum , benden belki hoşlandı belki hoşlanmadı fikrim yok ama duygusal bir atmosfere hiç girmemiş olan bu etkileşimimizi ben ikinci buluşmaya kadar telefonda nasıl yürütsem ve ikinci buluşmayı hangi atmosferde sürdürsem fena halde tavsiye istiom




 
Hangi memleketten yenge ayıptır sorması?


  • klar  (27.06.18 02:01:51) 
Bu iş çok zor be? Ateiste türbanlı olacak kadar muhafazakar. Seni sevse bile olmaz o iş. Benim tavsiyem hazır gitmişken uzak durmak.

Kendimden şöyle örnek vereyim. Ailem muhafazakar. Ben Cuma’ları kılan adam. 3 4 senelik çok şükür 5 vakitli dönemimde oldu. Kız mümin olan müslümanlardan. Ya mükemmel bir etkileşim var ilk teklif ettim red aldım. Sonradan karşıdan etki geldi tekrar teklif yine red. Kızın ikinci reddine kızın ağladığını düşünüyorum. Kendi kendime gelin güvey olmadığıma da eminim. Ben de bile arada bişiler olacağı ihtimali varken sırf yaşam tarzımdan kabul edilmediğimi düşünüyorum. Seninki çok zor be.
  • andlee  (27.06.18 02:08:00) 
germany


  • docrivers  (27.06.18 02:10:59) 
almancı muhafazakar ama keko değil , benimde çevremde çok var kapalı kızlar ben ateistim ama sülalem dincidir, bu kızı farklı gelme sebebi o, ilk buluşmada beklentim o kadar düşüktü ki onun farklılığı çekici geldi , konuşması davranışları hiçbir şekilde kapalı gibi değil, radikal ateist değilim bu arada, siyaset ve dinden nefret ederim ve hayatımda çok ufak yerleri var bunların, zaten buna güveneiyorum birazda.


  • docrivers  (27.06.18 02:15:02) 
Bilinçli muhafazakar kızlar namaz kılmayanı bile kabul etmiyolar ama bu konuda genelleme yapmamak lazım.

Yani islam sonuçta son din, kolaylık dini, gereken pek cok soruya rasyonel cevaplar alabiliyosun. Bi düşün yani. Bu arada ben de tam olarak bu kombinasyonu arıyorum. Muhafazakar keko olmayan almancı bulma konusunda tüyolarini alabilirim :)
  • klar  (27.06.18 02:55:58) 
korkuyorsan yapma, yapıyorsan korkma. hadi kolay gelsin.


  • biravekahve  (27.06.18 03:37:10) 
  • hordes of chaos  (27.06.18 19:11:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.