[]

herkesin tipi herkese benzio

yaw bunun ingilizce bilimsel adi varmi..??

dunyadaki insanlarin tiplerine x dersek bunlarin bilinmeyen carpani n olursa = nufus oluo

yani aslinda belirli tipler var yani nasil solim

biscolata erkeqi gibi.hepsinin tipi birbirine benzio ya onun gibi.

mesela cehapeli kadinlar gibi

ama bunu insan tipi olarak degilde surat tipi olarak dusunun

kisaca turkiyedede bi barbara palvin var aslinda oleiiii xd

 
Dedigini anladim. Isimlendirilmemis ama cesitli surat kombinasyonlari var. Mesela agiz yapisi bir sekildeyse surati da bir sekilde oluyo vs.


  • ThomasJefferson  (26.06.18 18:16:42) 
stereotype?


  • tepedeki psychedelic adam  (26.06.18 18:17:06) 
Yurtdisinda tepedekinin dedigini soyluyorlardi.

Chpli kadinlar nasilmis mesela?
  • geçerkenugradım  (26.06.18 18:37:32) 
Evet var bence de böyle bir şey ama ifade etmek gerekirse chpli kadınlar gibi değil. Daha çok bbg canerler, murat göğebakanlar, hamza yerlikayalar gibi. Yüz ve surata vücut tipi ve yürüyüş de dahil.


  • osssy  (26.06.18 18:44:44 ~ 18:45:05) 
Fenotip?


  • skooma  (26.06.18 18:51:30) 
capgras sendromu


  • silver apple  (26.06.18 21:27:40) 
@silver
yok crysis len amq xd

ya cehape deyince triggerlanmayin hemen. mesela farkettiyseniz cogu ayni tipli. yani tipleri benziyo. mesela bunlarin amarigadaki versiyonu magaza muduruyle gorusmek isteyen karilar. tipler ayni. hani makyaj falan deil suratlar ayni.
  • hordes of chaos  (26.06.18 22:51:56) 
:) tepedeki doğru demiş stereotype daha uygun. sonradan değil de o kalıbın içerisine girince bu tip çıkıyor.


  • silver apple  (27.06.18 00:45:31) 
Stereotip olamaz. Chp'li kadınlardan kastı çok yanlış anlaşılmış. Örneğin steve buscemi tipliler var travolta tipliler var vs.


  • ThomasJefferson  (28.06.18 11:37:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.