(5)
İtalyan veya ispanyol romantik film
super kahraman olsaydim baba olurdum
Merhaba, bu filmi 2009-2013 yılları arasında bi zaman sinemada izlemiştim diye hatırlıyorum. 35-45 yaş aralığında bir adam ile 17-18 yaşlarındaki bir kızın arasında geçiyordu film. Adam kızın bisikletine mi kaykayına mı çarpıp zarar veriyo, dolayısıyla bir süre birlikte yolculuk yapıyorlardı(iş okul
Merhaba, bu filmi 2009-2013 yılları arasında bi zaman sinemada izlemiştim diye hatırlıyorum. 35-45 yaş aralığında bir adam ile 17-18 yaşlarındaki bir kızın arasında geçiyordu film. Adam kızın bisikletine mi kaykayına mı çarpıp zarar veriyo, dolayısıyla bir süre birlikte yolculuk yapıyorlardı(iş okul vs) böyle başlıyor hikayeleri. Aşık oluyolar. Adam geceleri kızın uyurkenki komik fotoğraflarını çekiyordu. Sonra bir reklam kampanyası için kızın bu komik fotoğraflarını kullanıyordu. Kızın ailesi billboardlarda kızlarını görünce şaşırıyolardı falan.
Aradaki olayları çok hatırlamıyorum ama adam bi yere çekip gidiyodu, kız da onu buluyodu. Böyle bitiyodu diye hatırlıyorum.
Bilen var mı bu filmi?
0
super kahraman olsaydim baba olurdum (
26.06.18)
Perdona si te llamo amor
0
los amantes del circulo polar - kutup yıldızı aşıkları
çok tatlı filmdi.
0
buf-e-kur un dediğini yazmaya geldim.
@piremses
los amantes del circulo polar ile hiç alakası yok :)
0
interview with the vampire
(
26.06.18)
@interview with the vampire ahahaha, ayy ben duyuruyu gözümle okumamışım :(
direkt film önerisi yazdım ayı gibi, bu da burada dursun utanç tablom olarak.
0
Filmin orjinali italyan, daha sonra ispanyol versiyonu çekildi. Üstte yazılan sonraki ispanyol versiyonu.
2008 İtalyan:
www.imdb.com2014 İspanyol:
www.imdb.com
0