[]

İtalyan veya ispanyol romantik film

Merhaba, bu filmi 2009-2013 yılları arasında bi zaman sinemada izlemiştim diye hatırlıyorum. 35-45 yaş aralığında bir adam ile 17-18 yaşlarındaki bir kızın arasında geçiyordu film. Adam kızın bisikletine mi kaykayına mı çarpıp zarar veriyo, dolayısıyla bir süre birlikte yolculuk yapıyorlardı(iş okul vs) böyle başlıyor hikayeleri. Aşık oluyolar. Adam geceleri kızın uyurkenki komik fotoğraflarını çekiyordu. Sonra bir reklam kampanyası için kızın bu komik fotoğraflarını kullanıyordu. Kızın ailesi billboardlarda kızlarını görünce şaşırıyolardı falan.
Aradaki olayları çok hatırlamıyorum ama adam bi yere çekip gidiyodu, kız da onu buluyodu. Böyle bitiyodu diye hatırlıyorum.

Bilen var mı bu filmi?

 
Perdona si te llamo amor


  • buf-e kür  (26.06.18 16:18:47) 
los amantes del circulo polar - kutup yıldızı aşıkları

çok tatlı filmdi.
  • piremses  (26.06.18 16:22:22) 
buf-e-kur un dediğini yazmaya geldim.

@piremses
los amantes del circulo polar ile hiç alakası yok :)
  • interview with the vampire  (26.06.18 16:32:17) 
@interview with the vampire ahahaha, ayy ben duyuruyu gözümle okumamışım :(

direkt film önerisi yazdım ayı gibi, bu da burada dursun utanç tablom olarak.
  • piremses  (26.06.18 16:34:45) 
Filmin orjinali italyan, daha sonra ispanyol versiyonu çekildi. Üstte yazılan sonraki ispanyol versiyonu.

2008 İtalyan: www.imdb.com
2014 İspanyol: www.imdb.com
  • neyehbe  (26.06.18 17:27:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.