[]

seçim sonuçlarından sonra sinirinizi nasıl atıyorsunuz

dün akşamdan beridir iç savaş çıksın, ekonomik kriz alsın başını gitsin, dolar 10 euro 15 lira olsun istiyorum. yiyecek ekmeğe muhtaç kalalım istiyorum. sakinleşemiyorum.

siz nasılsınız peki ?


 
Onu kurtramadık ama kurtarıalcak canlar var diye kendimi avutup veganlığı araştırmaya başladım. vegan olarak bir sürü hayvanın ölmemesine katkı sağlıyorum.

medium.com
  • Cursed Chico  (26.06.18 01:25:13) 
Ben de nukleer felaket olsun istiyorum. Ama bundan once insanlarla dalasip basima bela aldim. Onemli olan secimlerden sonra degil oncesinde bela almak. Bugune kadar akplilere insan muamelesi yap iyi gecin sonra bu hale gelirsin iste. Senin dediklerin gerceklesince onlara bisey olmuyo zaten bizden caldigi paralarla zenginlesiyolar ekonomi ne ki cok soyut bisey ama bizden gidiyo onlarda artiyo bu somut


  • kush  (26.06.18 01:27:45) 
sonuclar benim icin hic surpriz olmadi. bekledigim gibi oldu.

eksi sozluk'e ozellikle secim donemlerinde aldanmamak lazim. cunku muhalefet orada cogunlukta ve kendi calip kendi oynuyorlar. dunya'dan haberleri yok.

ulkede degisen bir sey yok, sen de sakin ol. kazananlar ve kaybedenler olur yarislarda. her seyin bir sonu vardir.

akp aslinda o kadar da kotu bir parti degil. iyi seyler de yapiyorlar. mesela yollar, millet bahcesi, kiraathane :) muhalefet, muhaliflik geregi hep eksiklikleri insanlara soyluyor ve tek carenin kendilerinin oldugunu iddia eder ve onsanlari bu yonde sartlandirirlar ama aslinda oyle degil. onlar da iktidar olunca bir suru pot kirarlar. hatasiz kul olmadigi gibi; hatasiz iktidar da olmaz, olmayacaktir.
  • tomcruise  (26.06.18 01:46:29 ~ 01:47:05) 
Daha seçim sonuçları netleşecek başlarken chpli bir tanıdığıma söyledim: halk, dolar 10tl de olsa akpye oy verir.


  • 1adam  (26.06.18 02:18:53) 
ben zaten işsiz ve parasızım. bundan daha işsiz olamam belki biraz daha parasız olurum. o zamanda artık bahçede soğan domatiz yetiştirir karnımızı doyururuz heralde :) gerekirse dolar 10 tl olsun açlıktan yolları kemirelim beraber. yeter ki milletin aklı başına gelsin istiyorum. bu arada şuan dolar 10 tl değilken "1000 lirada olsa oyum reise" derler. gerçekten 10 tl olup etkisini hissedince göreceğiz o yiğitliklerini


  • yildirimeda  (26.06.18 03:25:22) 
Pek sinirlendigimi soyleyemem. Semsiye acilmaz modundayim. Relax.


  • stavro  (26.06.18 09:30:33) 
22 haziran cuma akşamı ile 24 haziran pazar akşamı arasında pek bir fark yoktu. umutlanıp gaza gelen bir muhalefet vardı. hemde çok umutlanıp gerçekleri göremedi. bu iş tamam falan dediler?

rtenin cumhurbaşkanı olmasına şaşırmadım. mhp şaşırttı. kafaya takmaya gerek yok demokrasi bu.
  • mikahakkinen  (26.06.18 10:12:05) 
dün oldukça moralsiz ve keyifsizdim.

bugün ise iş yerinde ve sivil hayatta akp li olduğunu bildiğim mavi yaka çalışanlara yokuş yapıyorum.

madem eziliyoruz bizi hor görüyorsunuz diyorsunuz e alın o zaman hor görelim de tepkinizi boşa vermemiş olun diyerek devam ediyorum.

asgari ücretli akp'linin yapamadığı ne varsa yapıp onu da gözüne soka soka yapıyorum. yavrum benim gezemeyip evde oturduğum bir kriz meydana gelirse sen kolunu bacağını kesip yemek zorunda kalırsın diyorum.

önceden ne gezdiğimi, yediğimi içtiğimi söylerdim ne de ekonomik durumumu belli eden davranışlarda bulunurdum. ama artık öyle değil. ben x partiye oy verip başa geçiremiyorum ama karnım tok, sen ise açsın ve hala daha akp diyip başa geçiriyorsun. seni mi düşüncem.
  • eeb  (26.06.18 11:24:54) 
Öncelikle herhangi bir koşulda, iç savaş çıksın, ekonomik kriz alsın başını gitsin, dolar euro uçuşa geçsin istemem. İnsanların siyasi seçimleriyle, savaş çıkmasını isteyerek mücadele edilmez. Savaşın ne olduğunu anlamayanlar bunu söylüyor genelde. Total War oynamak gibi sanıyorsunuz sanırım savaşı. Bu kadar rahat söylediğinize göre öyle olmalı. Her şey bir tarafa, insan bencil düşünse bile istemez savaşı. Kendi zarar göreceği şeyi ister mi insan? Savaş çıkınca ne olacak, herkes iktidara mı küsecek? Siyaset sosyolojisi böyle söylemiyor. Daha da kemikleşirler diyor.

Ne istediğinize dikkat edin lütfen.

Diğer bir yandan, seçim sonuçlarını böyle bekliyordum. Benim için sürpriz olmadı. Mhp oyları sürpriz oldu sadece.
  • windowsguvenlikduvari  (26.06.18 11:54:11) 
Onlar gibi oluyorum. Agresif davranıyorum. Artık trafikte beklemiyorum kaynak yapıyorum. Ters yönden giriyorum yol boşsa kırmızıda geçiyorum emniyet şeridini kullanıyorum. Çöpümü arabama atmıyorum yolluyorum sokağa toplasınlar yağları musluktan yolluyorum. Adam hes yapıyor oraya buraya inşaat yapıyor her yerden denize kimyasal boşaltıyor ben yağımı şey yapmakla mı uğraşacam banane. Kendi çıkarımı düşünüyorum. Asla kimseye yol vermiyor kimseye yardım etmiyorum. Biz niye büyüklük bizde kalsın diyoruz ki çomar çomarlıktan anlıyor. Herkes kendine artık. Sokak hayvanlarını korumak ve beslemeye de çok ağırlık verdim.


  • ThomasJefferson  (26.06.18 12:00:46 ~ 12:01:36) 
  • güneyli çocuk  (26.06.18 12:10:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.