[]

Fox ne yaptı

Herkes portakala falan sövüyor




 
Muharrem ince'nin attığı mesajı okudukları için tüm bu durum.

www.google.com.tr
  • kablelvuku  (25.06.18 19:31:25) 
hayır değil. ondan çok daha önce de tepki vardı. fatih portakal'ın dün akşamki konuk seçimi ve konuklarına davranışları yandaş medya gibiydi.

üstelik fatih portakal'ın mesaj okuma hadisesiyle hiç alakası yok.
  • kibritsuyu  (25.06.18 19:42:07) 
bir de dün seçim özel yayınına başladıklarında 2 saat şöyle grafikle anlatıcaz böyle grafikle anlatıcaz, yayın uzun sürecek sabah programına bağlayacağız çünkü oyların sayımı bitene kadar buradayız falan deyip, yayına başladıktan 2 3 saat sonra programı kapatıp gitmişler(2 saat mi 3 saat mi orasını bilmiyorum yani izlemediğim için)


  • killerbee  (25.06.18 19:42:09) 
Yayın başlarken yaklaşık bir saat grafikleri nasıl okuyacaklarini aptala anlatır gibi anlattılar. Baydılar. Sonrasında alt metinlerde bol bol AA güzellemesi yaptılar. Konukları saymıyorum. Mesaj olayı ile patladılar.


  • denef  (25.06.18 20:09:38) 
şu an da saçmalıyor hatta


  • dog day afternoon  (25.06.18 20:15:09) 
Konuklarla başladı. Onlardan biri yandaş Mustafa ŞEN. Yani bir Beyaz TV ya da ATV'ye çıksa ancak bu kadar rahat yandaşlık yapabilirdi. Yok düzeltiyorum. ATV'de bile biraz daha objektife yakın olur ve ağzından çıkanlara dikkat edebilirdi. Şimdi çıkıp orada "gavur aşığı" burada bir parti seçmenine (İyi Parti olduğunu herkes anladı) fetöcülerin toplandığı ve oy verdiği parti demek gibi şeyleri rahatça sayabildi. Hatta CHP basın açıklamasından sonra yine manipülasyon ve yandaşlık yapıyordu ki Bülent TEZCAN kendisine doğan cevap hakkını kullanmak isteyip yayına bağlandı. Bu ekip de resmen TEZCAN'ı susturup, telefon konuşmasını erkenden bitirdiler. "Gavur aşığı"na cevabı da geçiştirmişlerdi. Yayının erken sonlandırılması ve arada AA güzellemeleri var bir de.

Bunlar asıl sorun. Yoksa KÜÇÜKKAYA'nın atlatma haber çabası ile özel mesajı ifşa etmesi aralarında en hafif kalanı.
  • nawar  (25.06.18 20:37:28) 
Yandaş medyadan illallah eden, muhalif diye Fox TV'yi izleyen insanlarla alay edercesine bir yayın gerçekleştirdiler. Algı operasyonunun kralını yaptılar.


  • bir fincan kahve ile film izlemek  (25.06.18 21:08:52) 
seçimi kaybettiler suçlayacak yer arıyorlar.olay foxa patladı.
anadolu ajansının oturmuş sistemi var adamlar hızlı bi şekilde tutanakları giriyorlar.aa %30 sandık açılmışken pekşen %5 açılmış kendi sistem sonucuyla karşılaştırıp manüpülasyon yapıyorlar biz kazancaz diyor.chplileri umutlandırıyor.bu insanlar bu zekayla bu noktalara nasıl geliyor hiç anlayamıyorum.

  • derdinizderdimizdir  (25.06.18 21:50:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.