[]

Mecliste 67 Terörist Beslemek

Ne demek bu? Kürtlerin bu ülkede temsil hakkı yok mudur? Diğer partilere oy verenler halk oluyor, o partilere oy verilmesi milli irade oluyor da sayısı 15 milyon ya da daha fazla olan kürtler ne oluyor ve onların verdiği oy ne oluyor bu durumda?

Toptan bir halk terörist mi ilan ediliyor? O halde bu insanların oy vermesi de terör eylemi mi oluyor?


 
Şu PKK denen illet yok olmadıkça, Kürtler haklarını sadece demokratik yollar ile aramaya başlamadıkça bu ithamlar hiçbir zaman kesilmeyecek. Şu PKK terörüne bir dur deseler partilerinin en büyük destekçisi ben olacağım. 21. yüzyılda silahlı terör örgütü ile anca davana zarar verirsin, bir şey elde edemezsin.


  • kuzuri  (25.06.18 16:35:01) 
acemiye ek olarak, bdp milletvekillerinin isimlerini google yaz.

bir çoğunun(ilgilenmediğim için kim kimdir pek umrumda olmuyor) pkk bayrağı önünde, apo posteri önünde üstünde pkk elbisesi varken boy boy fotoğrafları var.

hatta geçmişte dağda çekilmiş ellerinde keleş varken de boy boy fotoğrafları var.

ben kim ne demiş bilmem ama bdpye ve destekçilerine güzel duygular beslemiyorum.
  • killerbee  (25.06.18 16:50:37) 
Başkan en son apo nun heykelini dikiyordu. Diğer başkan da sırtını pyd’ye, yog’ye yaslıyordu. Ben bir değişim göremiyorum.


  • giovanne  (25.06.18 16:53:59) 
kürtlerin bu ülkedeki temsil hakkı kürtlüklerini gizledikçe olacak. kürtler hdp'yi bırakıp "pkk terör örgütüdür" diyen bir parti kursa yine mecliste istemeyecek bunlar, eşek siken adamın mecliste ne işi var diyecekler. meclisi geçtim, adam aynı okulda, işte olmaya bile tahammül edemiyor; yoksa teröristmiş, dağmış bahane.

derdi terör olan insan ülkedeki en geniş kapsamlı terör örgütüyle kol kola olan, terör lafını kullanarak binlerce masum insanı katleden, kendi terör örgütünü kurmuş, terörün kelime anlamı olan "dehşet" duygusunu her gün sokakta yaşamamıza sebep olanlara tepki gösterir. Bunlar ise "bön onloro do töpkü göstöröyörüm" der ama aynı terör örgütünün politikalarına meze olur, en kötü dilsiz şeytanlık yapar.
  • Bruce  (25.06.18 16:55:20 ~ 26.06.18 01:14:36) 
Sen, müslüman ve kendini Türkiyeden ayrı görmeyen kürdün temsil edilme hakkından bahsetmelisin. pkk maalesef bu kesime çok zarar vermiştir. doğu da bu Kürtler korkudan pkk aleyhine konuşamazken gerçekten de at gözlüğü takmış olmak lazım bu soruyu sormak için. Hdp'ye oy verenlerin müslüman Kürtler hakkında zerre bir düşüncesi, onların yararına bir uygulaması olamaz. Gerçekten kendisini Atatürkün askeri sayanların hdp ye oy verdiklerini sanmıyorum. Ama bu maske altına sığınan bir çok kişi sığınıp hdp'ye oy vermiştir . chpli ve solcu olduğu halde bu seçimde chp ye oy vermemeyle ilgili konuşmaları var. Hdp barajı aşsın diye uğraşanlar, askeriyede nizami kapısından içeri girmek istemiyor nedense. Chp, hdp için uğraştığı kadar M. İnce için uğraşmamıştır


  • 1adam  (25.06.18 16:57:33) 
oz be oz turk olarak yaziyorum. hdp'nin icindeki pkk destekcilerini bahane ederek fasist kafadaki muhafazakar tayfa kurtlerin varligini, temsil edilme hakkini yok sayiyor.

67 terorist diyorsun da mesela veli sacilik, ahmet sik terorist mi? secildiler mi bilmiyorum, lakin git once arastir sonra gel konusalim. ahmet sik, gulen cemaatinin devletteki orgutlenmesini imamin ordusu kitabinda yazdigi icin akp ve gulenistler tarafindan tutuklandi iceride ne kadar yatti. gulencilerin akplilerle iliskisini yazdi, adami gulenci dediler iceri attilar. cikti hdp onun kendi partisindan millet vekili adayi olmasina izin verdi, sahip cikti. akp'nin yonetici tabakasi, hdp icindeki pkk sempatizanlarindan daha zararlilar bu ulkeye. benim demem bu kadar.
  • ubi dubium ibi libertas  (25.06.18 17:02:05) 
HDP'ye oy verenleri tek tek analiz etme sansim olmadigindan kalkip da verenler teroristtir ya da teror destekcisidir falan diyemem. Bir yuzde de veremem. Ama meclise terorist girdigi konusu dogru, ne mal oldugunu biliyoruz bunlarin. Uzun uzun tartismanin anlami yok, onde temiz yuzlu abisi dagda olan sevgi pitircigi bir adam, arkada kravatli teroristler, HDP budur.
HDP-PKK iliskini tartismaya acmak bile zamnan kaybi zaten.

Ya simdi Kurt halkina terorist mi diyonuz siz, Kurt milleti insan degil mi edebiyati da carpitma ve demagojiden baska bir sey degil. Kisme Kurtler teroristtir demiyor. Terorist olan teroristtir.
HDP dedigin seyin de jure siyasi parti olan bir teror orgutu oldugundan daha asikar bir sey yok. Nedenlerinden yukarida biraz bahsetmisler de bahsetmelereine gerek de yok, herkesin bildigi seyler bunlar.
Cikip iki demokrasi, insan haklari, ozgurluk, baris, sevgi, kardeeslik, homoseksuel haklari demeyle terorist sifati kaybedilmiyor. Sorsan Amerikan ordusu da her tarafa demokrasi goturuyor.
He baraji gecerek bir ise yaradilar.
  • stavro  (25.06.18 18:06:16 ~ 26.06.18 09:32:59) 
Rica ederim @bruce ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu niye böyle pis şeyler dillendiriyorsun bir ırk üzerinden eşek meşek
Öyle desinler istiyorsun bence
Mecliste bol bol kürt var merak etme her partide var ve hatta kimsenin umuru değil kürtmüş lazmış vs
Konu pkk sen olayı kürtlüğe çekiyorsun ve pis şeyler söylüyorsun hayırdır
  • esmeralda  (25.06.18 19:43:42) 
hdp'ye oy veren 6 milyon kişinin vergi ödemediğini sanan gerizekalı beyanından başka bir şey değil.

hdp'ye oy veren herkes de diğer partilere oy verenler kadar seçmen. ne daha az, ne daha fazla.
  • babilbaligi  (25.06.18 22:18:43) 
Onların hiçbiri öldürmüş müdür bilmem de böyle katiller girmiş meclise

t24.com.tr


daha önce de girdiği çok oldu, mhpden genelde.

ve karamollaoğluyla ilgili de şunlar

www.medyafaresi.com



Bu konuda kaynakların çoğu da benzer şeyler söylemekte haberdeki gibi:

ilerihaber.org

Görgü tanıkları vs de.

Olay böyleyse, hangi demokratik hak aramaktan bahsediyoruz? ben burda sinir küpü olup aklımda kaç kişiyi kaç binayı bombaladım yok ettim adaleti sağladım. Onları düşünemiyorum Sonra neden bunlar oluyor deniyor.
  • Cursed Chico  (26.06.18 00:19:10) 
İyi HDP'li vekiller meclise girmesin, 6 milyon kişi dağa çıksın. Herhalde HDP'yi mecliste istemeyenlerin asıl istediği bu.


  • noluyo yaa  (26.06.18 00:29:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.