[]

Tutanak çitlemek ne demek?

"Oy ve Ötesi T3 sisteminden tutanak fotoğraflarındaki sayıları girebilirsiniz."

Bu cümlenin anlamı tam olarak nedir? Tutanak görüntüsünü nereden alacağım? Sandık numarasıyla sonuçlar Ysk sisteminde hemen görünüyor mu?


 
T3 sisteminde tutanaklarin fotosu var


  • rn  (24.06.18 17:01:46) 
Tutanaklarin dogrulugunu kontrol etme islemine verilen komikli isim bu.


  • rn  (24.06.18 17:04:31) 
T3 sistemine imzalı tutanak fotoğrafı nasıl yükleniyor? Sayım sırasında gidenlerin çektiği fotoğraflar mı? ( çekmek serbest mi?)


  • laptu  (24.06.18 17:08:04) 
@laptu, evet oyle. sayim bittikten sonra her sinifin kapisina o tutanaklar asilir. sizde uygulamadan girdiginiz zaman sisteme bunlarin fotosunu yukleyebiliyorsunuz.


  • jedilance  (24.06.18 17:14:28) 
Evet T3 uygulamasini indiriyorsunuz cektiginiz fotoyu da sisteme yukleyebiliyorsunu. Tutanaklar sayim sonunda asilacak, kendi sandiginiz olmak zorunda degil


  • rn  (24.06.18 17:21:01) 
Çekebildiğiniz kadar tutanak çekin. Parti bina sorumlularından rica edip topluca da çekebilirsiniz.

Sisteme yüklenen tutanak görsellerinde ki bilgiler, sistemde ki ilgili bölümlere girilecek. Buna esprili bir dille tutanak çitlemek denildi. Rastgele üç kişi aynı tutanağı aynı şekilde girdiğinde güvenli tutanak havuzuna düşüyor o tutanak ve ysk sonuçları ile karşılaştırıyor.
  • Phoebe  (24.06.18 17:33:31) 
Peki ysk sonuçlarıyla tam olarak nasıl karşılaştırılıyor? Yskda xxyy nolu sansığın sonucu hemen açıklanıyor mu? Açıklanıyorsa linki ne?

Önceki yıllarda sadık bazında sonucu sadece chp nin sitesinden kontrol edebiliyordum, ondan sordum.
  • laptu  (24.06.18 17:47:31) 
önceden girilen tutanakların rakamlarını teyit için girerdik bu seçimde yok mu?


  • kumulatifvergimatrahi  (24.06.18 20:55:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.