[]

yalnız yaşayan kadınlara soru

kaç yaşından beri yalnız yaşıyorsunuz ve geceleri yalnız uyumak sizi rahatsız ediyor mu? birinin varlığına ihtiyaç duymaktan bahsetmiyorum. mesela korku, anksiyete, geceleri uyuyamama gibi şeyler oluyor mu? nasıl başa çıkıyorsunuz?




 
neden bu soruyu özellikle kadınlara soruyorsunuz ki; korku vs erkeklerde de olabilir. Ki yalnız yaşayan pek çok kadın arkadaşım var hiçbirinden böyle bir şey duymadım. Ha belki yaşanılan muhit sıkıntılıysa korku olabilir ama böyle bir durum da erkekler de korkar diye düşünüyorum.


  • siradan marjinal  (24.06.18 16:06:50) 
üniversiteyi bitirdiğimden beri (yaş 22), 8 senedir yalnız yaşıyorum. rahatsız etmiyor, o dediğin şeyleri yaşamadım hiç.
sadece şu kocaman böceklerden (canlı ya da ölü) görünce çok korkuyorum :(

  • pati  (24.06.18 16:10:18 ~ 17:58:36) 
neden kadınlar?


  • ya ben lan neyse  (24.06.18 16:10:41) 
14 yaşında yatılı liseye gittim, o zamandan beri dönem dönem ev/oda arkdaşım olsa da ağırlıkla yalnızım. rahat bi 15 farklı evde yaşamışımdır.
35 yaşındayım
"mesela korku, anksiyete, geceleri uyuyamama"
uyuyamıyoum da korkudan değil benim uykuya dalamama, bi uyanınca da tekrar uyuyamama gibi sorunlarım var
yoksa ameliyattan gelir evime yatar uyurum, gece korku filmi izler kalkar yemek yapar yerim filan
hiç sallamam öyle şeyleri.
  • niye ama  (24.06.18 16:11:12) 
kendim kadın olduğum, geceleri uyuyamama gibi bir sıkıntıyla karşılaştığım, türkiye söz konusu olduğu ve erkeklerin psikolojik olarak daha rahat olabileceğini düşündüğüm için kadınlara sordum. yanlış bir genelleme diyebilirsiniz belki, bilemiyorum.


  • fleur du mal  (24.06.18 16:26:38) 
18 yaşmdan beri Türkiye, yurtdışı, hep yalnız. Eve girdiğimde çelik kapıyı açık unuttuğum ve sabah kapıyı açık bulduğum çok oldu. Kapalı gibi tabii de aralık yani, iyi itmemişim. Ya da anahtarı dısarıda unuttuğum ve kapıyı çalıp haber vedikleri. Elim doluysa, bisiklet falan çıkardıysam anahtarı kesin unutuyorum. Bu demek oluyor ki gece yatarken de kontrol etmiyorum kapıyı, kilitlemek falan da yok. Ayı gibi de uyuyorum. Evde yalnızsam banyo, odam hiçbir kapıyı kapatmam.
Bir tek yurtdısında bir banliyöde kalmam gerekmişti, tövbeler tövbesi, evsizler, uyuşturucu bağımlıları, dev siyahiler. Giriş kattaýim. Kapım desen karton gibi. Gece surekli olay. Yatağın yanına bıcak koymuştum. Bir şey olursa gösteririm diye. Bir gece inanılmaz bir gürültüyle uyandım. Adamın biri motor çalmış polislerden kaçıyor. Benim kapıya geçirip motorla, motoru fırlatıp, bırakıp kaçmıştı. Bak yine aklima geldi. Çipıl çipil bakakalmıştım, evlerden ırak.

  • velvetmorning  (24.06.18 17:30:56 ~ 23:18:13) 
Ben bazen kendi dairemde kalıyorum bazen ailemle. Yalnız kaldığım zamanlarda hiçbir olumsuz düşünce gelmiyor aklıma. Kötü bir şey hissetmiyorum. Hatta evde tekken daha rahat uyuyorum.


  • i m cool with that  (24.06.18 18:18:14) 
Adam kadınları merak etmis kadinlari sormus, buna niye takiliyoesunuz ki?
Erkekleri merak etse erkekleri sorardi ya da translari.

  • stavro  (24.06.18 21:08:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.