[]

ayrılık ve daha sonrasındaki kalan kişinin yapması gerekenler

2 gün önce, 5 aydan beri görüştüğümüz ve onlarca güzel anı biriktirdiğim kız tarafından gelen mesajla ile çok şaşırdım. tamamen yazayım mesajı net olsun:

"metal69 sana söylemek istediğim birşey var. ama bunu nasıl söyleceğimi bilmiyorum. sen benim arkadaşımsın, değer verdiğim bir arkadaşım ve ne şimdi ne ilerde aramızda birşey olmasını istemiyorum ve seni üzmekte istemiyorum. kendimi bu yüzden kötü hissediyorum seninle konuşurken de kendimi ifade edemiyorum. konuştukça sanki bir şeyler ilerleyecekmiş gibi olacak ama ben bunun sonunu göremiyorum sonradan sıkıntı çıkacağına şimdi bitirmek en iyisi diye düşünüyorum. sen çok iyi birisin ve senin üzülmeni istemiyorum. umarım doğru olanı yapıyorumdur böylece ikimizde fazla yar almadan bitirebiliriz."

ben bu yazıdan sonra telefonla aradım, konuştuktan sonra madem son kez bir yüzyüze görüşelim dedim ve akşamına 5 saati birlikte geçirdik. hem de önceki görüşmelerimizde olduğu gibi sevgi dolu ve tutkuyla. son anlarda veda konuşmasını yaptım ve ayrıldık. biraz arafta kalma durumu oldu açıkcası bende o an.

sizce bu dosyayı bir daha açmamak üzere kapatayım mı, karşı taraftan bir geri dönüş olur mu, eğer ki olursa bir geri dönüş nasıl bir tutum sergilenmeli?

 
Ararsan ya da mesaj atarsan sonsuza kadar kaybedersin. Kisa sure icinde o ararsa olur bu is ama aradan aylar gectikten sonra ararsa bil ki stepnesin.


  • brkylmz  (24.06.18 15:10:18) 
konu bitmiş kardeşim. akşam buluşman hata olmuş bence, seni yanda tutmak istiyor olabilir. eğer ayrılma lafı çıkmışsa ne kadar temiz o kadar iyidir. bulaşma hiç, mesajlara cevap falan verme. bir kaç haftaya ben seninle arkadaş olmak istiyorum diye dönebilir, umursama hiç.


  • neverlose  (24.06.18 15:10:48) 
Güzelce bitirmişsiniz dostum uzatmanın anlamı yok boşver. Bi aaşkasıyla görüşmeye başlarsan hatta en iyisi olur çabucak unutursun.


  • norek  (24.06.18 15:12:11) 
dosyayı kapatıp sonra da yak. ileride sana dönmeye çalışırsa ne istediğini bilmediği bir dönemde demektir ki bu en tehlikelisi. çok üzer, aman diyim.


  • pitjantjatjara  (24.06.18 15:18:25) 
hemen tinder yükle. akşam biriyle buluş, seviş, onu anında unut.

bundan sonra hiçbir şey yazma. bunu taktik olarak yapma ama. kafandan tamamen at. aylar sonra "selam naber" diye geri dönerse geç yaz, soğuk yaz, hatta en iyisi yazma.
  • a man alone  (24.06.18 15:24:46) 
çok iyi yapmışsın, sakın arama. o seni ararsa oldu bil bu işi aramazsa da defteri kapatırsın.


  • biravekahve  (24.06.18 15:29:20) 
Hacı kapat artık boşver. Kız belli ki kibar biri. Sırf nezaketten dolayı kıramıyor seni. Seni “o anlamda” sevse öyle bir mesaj yazmazdı en başında. Lütfen uzatma. Uzatırsan olay çirkinleşecek muhtemelen. Kız içinden “Amma yapıştı haa fakir sümüğü gibi, güzelce reddettim anlamıyor, illaki kaba ve sert bir şekilde mi davranmam gerekiyor yav hayret bir şey cık cık cık” diyecek.

Dedirtme bunu kendine. Ne güzel medeni bir şekilde son bulmuş bak.
  • i m cool with that  (24.06.18 15:42:11) 
@acemi +1


  • bim tribi  (24.06.18 16:04:22) 
kızla aranızda ne oldu? sevgili misiniz arkadaş mısınız anlayamadım pek. bana biraz aklı karışık kız tribi gibi geldi. kız seni beğenmiyor olabilir ama iyi birisisin onun için ben böyle anladım. başkalarıyla takılmaya çalış yada başka şeylerle uğraş. kızın dönme ihtimalini de unutma ona göre davran.


  • false pretension  (24.06.18 18:35:25) 
Seni en az 1 erkekle eş zamanlı olarak aldatıyor. Klasik sen çok iyisin, seni üzmek istemiyorum tavırları.........


  • market_arabasıyla_terör_estiren_trafik_canava  (24.06.18 19:18:31) 
acemi +1 diyorum

artık arka cepte hazırolda bekliyorsun
  • basond  (24.06.18 19:24:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.