[]

Sandık görevlisi ya da oyveötesi müşsahidi olmadan şade vatandaş olarak

ne yapabiliriz? Biliyorum çok konuşuldu ama hiç takip etmedim, kafama yeni dank etti. Ben de dedim geç olsun güç olmasın. Oy verme işlemi bittiğinde, yani saat 5’te sandığımın başında olacağım ancak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ne gibi bir etkimiz olabilir? Ne yapabiliriz? Nelere dikkat etmemiz gerekiyor. Beni ve benim gibi durumda olanları bilgilendirebilirseniz çok sevinirim :)




 
T3 uygulamasını indirerek kapılara asılan tutanakların fotoğraflarını sisteme yükleyebilirsiniz. Böylece sandık başındaki sayım ile ysk bürolarındaki veriler arasında doğrulama yapılması daha kolay bir hal alır.


  • desdenova34  (24.06.18 15:07:56) 
sandiklar acilirken mudahale etmeden izleyebilirsiniz. herhangi bir hukuksuzluk durumunda ulasabileceginiz acil destek telefonlari var secim guvenligi ile ilgililere haber verebilirsiniz. telefonunuzla bu gibi durumlarda video cekerek delil saglayabilirsiniz. @desdenova34 dedigi gibi sayim bittikten sonra tutanaklarin fotografini cekebilirsiniz. kolay gelsin. adil bir secim olsun.


  • tahtakafa  (24.06.18 15:36:47) 
döküm ve sayım açık yapılmak zorundadır. gidip izleyebilirsiniz, tutanak fotoğraflarını çekip t3'e yükleyebilir, akşamda t3'te tutanakların sisteme işlenmesine destek olabilirsiniz.


  • Phoebe  (24.06.18 15:42:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.