[]

seçim sorusu

oyu verdik
sonra oy verdiğim sandıktaki oy sayımını izlemek istiyorum
bildiğim kadarıyla bu benim kanunen hakkım.
peki sandık sayımı saat kaçta yapılıyor?
sayım yapılırken sandık görevlilerinin bizi içeri almama gibi bir uygulaması olabiliyor mu?
olursa ne yapmak gerekiyor?

 
5'te gidin. Ben burda oy kullandım izlemek istiyorum diyin. Kimse arıza çıkarmaz. Çıksrırsa 155


  • megalomaniac  (24.06.18 11:28:22) 
döküm ve sayım açık yapılmak zorundadır ve vatandaşın kanunen izleme hakkı vardır. ancak hengame olursa sandık kurulu başkanı sınıfta bir nizam tertip edebilir, örneğin şu dizdiğimiz sıraların arkasından izleyin gibi gibi. en geç 5'te orda olmanız yeterli. bazen sandık başkanları kapıyı kapatmaya çalışıyor, böyle bir hakları yok.


  • Phoebe  (24.06.18 11:50:22) 
5'te orada olacaksınız. sınıf dar ve çalışmayı enelleyecek şekilde olursa sınıf kapısından izleyin diyebilir başkan. oradaki uygulamanın tek otoritesi sandık başkanıdır.


  • iddaaci  (24.06.18 13:58:43) 
Benim kullandigim yerde gencten bi cocuk kapidan iceriyi izliyordu. Baskan “oy mu kullanacaksiniz?” Diye sordu “yoo izliyorum” dedi. Bise demedi adam (diyemez de zaten). 5te de sayim basliycak.


  • brkylmz  (24.06.18 14:58:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.