[]

bana şu torrenti biri öğretsin yav

çocukluğumdanberi ne crack bildim ne torrent bilgisayara yüklenen oyunları oynadım hep. bi ara orjinal dvd alayım dedim cd rom bozuldu. sonra steam çıktı o zaman da ben akıllandım bu kadar para verilir mi dedim. multiplayer oynamadığım için istiyorum bunu. torrent oyun çok sorun çıkarır mı. 10 seneki oyunu sorunsuz oynayabilir miyim. daha demin 7 sene önceki oyuna 50 tl verdim.




 
Torrent dosya paylaşım yöntemi. Ben kendi bilgisayarımdaki bir MP3'ü veya fotoğrafı seninle torrent üzerinden paylaşabilirim. Sen de aynı dosyayı paylaşan birden fazla insan varsa hepsinden aynı anda indirebilirsin. Böylece benim upload hızıma takılmamış olursun. Ne kadar çok paylaşan (seeder) varsa o kadar iyi. İndirenler de leecher oluyor.

Torrent oyun diye bir şey yok. Oyunlar torrentten paylaşılıyor. Korsan crackliler var, orijinal kod girmen gereken dosyalar var. Oyun oynamadığım için bilemiyorum dosyalar ne kadar sorunsuz. Korsan film gibi, iyisi var kötüsü var.

Seeder'ı çok, popüler torrentleri indir. Nispeten virüsten uzak durursun. Yorumlara bak, çalışmıyorsa yazıyorlar. Sorun varsa nasıl çözeceğini anlatıyorlar.
  • Lim5  (23.06.18 20:53:28 ~ 20:55:21) 
Oyun indirmek için daha once kullanmadım ben ama dizi film indirmek için aktif kullanıyorum. Benden iyi bilen arkadaşlar mutlaka olacaktir daha kısa yollar ya da siteler vs yin de benim sıralamam böyle:

Netten utorrent' i indirip kurulumunu yapıyoruz. Akabinde torrentlerimizi yani dizi, film, muzik, oyun vs bulabileceğimiz sitelere giriyoruz. Ben eskiden kicckas. ya da pirate bay üzerinden buluyordum ama artik vpnsiz giremiyorum. Vpn de olmayinca haliyle zenmate' yi indirip zooqle üzerinden indiriyorum. İstediģimiz içeriği indirmeden once seed ve leech degerlerine dikkat etmek gerek. Seciminiz en yuksek seed en düşük leech değeri olan olsun. Seçince zaten etrafinda torrent ile indir butonu var. Tiklayip dosyayi actiginizda utorrent icine düşyor ve indirmeye başlıyor. Indirme ve gonderme hizlarini sağ tiklayip değiştirebilirsiniz Ara ara netten güncel trackerlar indirip torrent dosyasina eklersiniz. Boylece hizi artmış olur. Birkaç denemeyle pratiklik kazanirsiniz. Sonra zaten en sevdiginiz programlardan biri olur. Ha bu arada indireceğiniz içerikleri torrentle indir demeden once seciminizin altindaki yorumlari okuyun bazen eksik ya da bozuk içerikler olabiliyor ben denk gelmesim gerçi henüz.
Kolay gelsin
  • Amaranta ursula  (23.06.18 21:01:06) 
Herkes uzun uzun yazmış açıkçası okumadım, ihtiyacın olan cevabı vermiş olabilirler.

Bana kalırsa yalnızca 2 şeye ihtiyacın var. 1- utorrent isimli programı indir.
2- zamunda.net bu siteden zamundaya kaydol. Yıllardır bu torrent sitesinde bulamadığım olmadı açıkçası. Torrent i indir dediğinde, utorrent i yüklediysen zaten gerisini o halledecek.
  • huzurlarinizda huzursuzluk  (23.06.18 21:15:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.