[]

Boş Toyota Corolla'yi sıfır almak mı 2014 golf almak mı?

Sizce hangisi? Corolla en boş modeli (1.6 manuel benzin life paketi) 75bine alınabiliyor.




 
sıfır araba almanın bir eksisini biliyorum şu yıllık ödediğin vergi var ya, ilk 3 senemi 4 sene mi ilk kademede oluyor ve bayağı yüksek oluyor, sonra gide gide düşüyor.


  • killerbee  (23.06.18 13:18:10) 
ikisi de iyi araba. corolla'nın bagajı golf'ü de içine alır. bu artısı. ama dolu bir golf'e de binilir yani.


  • iddaaci  (23.06.18 13:25:34) 
Golf dizelse tercih edilebilir.
O da benzinliyse hiç gerek yok bence. Taş gibi araba, alır yıllarca kullanırsın toyotayı.

  • six packsiz  (23.06.18 13:33:50) 
5 bin daha koyup 2014 civic alırdım.


  • caletti  (23.06.18 13:38:51) 
Toyota


  • Uncle Sam  (23.06.18 14:07:50) 
Toyota bence, hem yeni hem zaten sorunsuz. Bir dolu modeliyle arada çok fark olmayabilir. Bayiden fiyat alın. Herkes life soruyor ama alınması gereken bir üst model aslında gibi bir şey okumuştum.


  • Lim5  (23.06.18 15:27:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.