[]

Kendini rüyada gibi hissetmek

Yaklaşık 4-5 senedir kendimi rüyada gibi hissediyorum. Sabahları uyandığımda sanki gerçekten uyanamamışım gibi. Günlük hayatın içinde ise rüyada gibiyim. Depersonalizasyon olabileceğimi düşündüm ancak ondaki gibi başkasının hayatını yaşıyormuşum gibi ya da kendime yabancılaşma durumum yok. Benzer bir şey yaşayan var mıdır nasıl çözdünüz acaba?




 
Kendine yabancilasma biraz var gibi. Madde var mi


  • kush  (23.06.18 05:09:48) 
  • kablelvuku  (23.06.18 08:48:44) 
tiroid hormonlarınıza baktırın.


  • kullanıcı adı  (23.06.18 11:22:41) 
Madde kullanımım yok hocam.
Hormon değerlerim de yerinde..

  • tiesto1907  (04.07.18 01:16:42) 
onedio.com

Bak bakalım ortusuyor mu?
  • art vandaley  (04.07.18 01:53:16) 
kan değerlerinizi, vitaminlerinizi baktırın. düşük, eksik bir şey varsa tamamlayın. bir de psikoloğa gidin öyle prozac yazıp yollayan kıytırık psikolog değil ama, iyi bir terapist araştırıp gidin.


  • mrz breezy  (04.07.18 02:52:57) 
B12 ve D vitamini eksikliğim var iki senedir ilaç kullanıyorum. Bakalım psikiyatristten randevu aldım


  • tiesto1907  (05.07.18 22:13:57) 
Dogdugumdan beri boyle, benimki septum deviasyonu sonucu kafaya pek oksijen gitmediginden beynin dinlenememesi nedeniyle muhtemelen. Ameliyat olsam gecer belki ama doktor da "Yeteri kadar nefes aliyorsun, agzi acik uyuma da yokmus" dedi; o yuzden ben hala teshis bekliyorum.

Kan degerleri disinda boyle bir sorun da olabilir. Bir arkadasimin yatak carsafindaki mite'lara alerjisi vardi, o yuzden uyku kalitesi dustugunden ruh gibi geziyordu. Carsafini saten carsafa degistirip haftada bir yikayinca sorun gecti. Uyku apnesi, vb. olabilir.

Istanbul'daysaniz Capa'nin uyku kligini olacak, ona gidebilirsiniz. Bazi ozel hastanelerin de var uyku klinigi. Onlara gidip "Ben uyanamiyorum" deyince bakiyorlar ayrintili.
  • aychovsky  (05.07.18 22:33:06 ~ 22:38:26) 
Hocam gerçekten de çok mantıklı bir şey söylediniz bunu da araştırıcam eğer sonuç alamazsam dediğiniz şey de kafama yattı uyku problemim de var çünkü


  • tiesto1907  (08.07.18 03:58:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.