[]

hangi kobo'yu almalıyım (e-kitap okumak için)

sadece birisine cevap verseniz bile olur ve e-okuyucalar için tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim.

önceden açtığım bir duyuru ve sözlükten birkaç kişiye attığım mesajlar sonucunda kindle'dan vazgeçtim

1)en önemli sorum kobo edition 1 ve edition 2 nin farkı nedir ? sadece boy mudur ?
edition 1, kobo one olarak mı geçiyor ? özelliklerinin karşılaştırıldığı bir yer atarsanız harika olur

2)e-okuyucularda sürekli son teknoloji olmasada ileri teknolojiyi gözetmek gerekir mi ? aldıktan sonra rahatça 7 8 yıl kullanabilir miyim mesela ? teknolojisi çok geri kalır mı sizce ?

3)clara hd mi yoksa aura edition 1 mi 2 mi almalıyım veya başka model öneriniz var mı ? ufak bir şey almak istiyorum.

 
1) boy farkı yok, aynı her şey. Sadece kasa yenilendi. Bende birinci versiyon var, üç yıldır kullanıyorum. Hala sapasağlam. Fakat şu an zaten yerini ikinci versiyona bıraktı. Kobo aura one ise farklı model, boyutu daha büyük.

2) akıllı telefon olmadıkları için çabuk eskime, demode olma gibi bir durum yok. Rahat kullanırsınız. O yüzden teknik farklılıklara takılmaya gerek yok.

3) ufak bir şey istiyorsanız aura edition 1 ve 2 ideal. Hangisini bulduysanız alın. Ekran tam ideal bence.
  • bir fincan kahve ile film izlemek  (23.06.18 00:56:19 ~ 00:59:02) 
Ben kobo’yu önermiyorum. Denedim, inceledim; gözü rahatsız ediyor, rahat okunmuyor. bir kindle paperwhite’ın yanından geçmez. Tavsiyem eğer imkanın varsa Amazon’dan paperwhite siparişi ver. Çok fiyat farkı da yok.

2) @bir finca kahve’nin dediği gibi sürekli değişen gelişen teknoloji olmadığı İçin model farkı çok bir şey değiştirmiyor.
  • not sure if serious  (23.06.18 01:03:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.