Giriş
(5)

bacak ve ayak yorgunluğu

envy
günde yaklaşık 9 saat bilgisayar/masa başında çalışıyorum. boyun, sırt, göz, baş vs. gibi ağrılarım olmamasına rağmen ayak ve bacaklarımda rahatsız edici bir yorgunluk oluyor. işten sonra dayanılmaz bir şekilde uzatma ihtiyacı hissediyorum böyle yapınca da çoğunlukla uyuyakalıyorum bu da istediğim b
günde yaklaşık 9 saat bilgisayar/masa başında çalışıyorum. boyun, sırt, göz, baş vs. gibi ağrılarım olmamasına rağmen ayak ve bacaklarımda rahatsız edici bir yorgunluk oluyor. işten sonra dayanılmaz bir şekilde uzatma ihtiyacı hissediyorum böyle yapınca da çoğunlukla uyuyakalıyorum bu da istediğim bir şey değil. neden kaynaklanabilir? nasıl çözerim?
0
envy
(01.03.10)
acaba kan akışı mı yavaşlıyor? arada bir kalkıp hareket etseniz? bir yürüyüp dolanıp gelseniz hatta merdiven inip çıkmak gibi atraksiyonlar? akışı hızlandırmış olursunuz ve işe yarayabilir.tabi sebebi buysa.bir sürü sebebi olabilir.
0
grgn
(01.03.10)
ayak egzersizleri için seyler gormustum. thinkgeek sitesinde mıdıydı neydi. otobus yolculukları ıcın fln da kullanılıyordu.
0
bryan fury
(01.03.10)
rahatlatıcı ayak ve bacak masaj jelleri var. ayrıca ayaklarınızı ılıktan biraz daha sıcak tuzlu suda bekletmek de işe yarayabilir. onun dışında iş yerinde arada bir hareket etmek sürekli oturmamak çok faydalıdır.
0
kedi olmus gidiyorsun
(01.03.10)
damarlarında bozulma başlamış olabilir. bir dokttora görün. venöz yetersizlik ya da benzer bir adda bir hastalık var. toplardamar ya da atardamar kapakçıklarında bozulma olabliyor. onun başlangıcı olabilir. aman dikkat. bir göster derim ben.
0
ayiadam
(01.03.10)
yoga bu iş için var. saatlerce oturup meditasyon yaptıktan sonra bacakları kuruyup düşmesin diye başaşağı duruyorlar :)
0
kediebesi
(01.03.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.