[]

sevgilime cok kirildim ne yapmaliyim

hic bilemiyorum.beraber yasiyoruz. gece gec saatte eve donerken onun yaptigi biseyden korktum ve buna cok sinirlendi, cok sarhostu ve korktugum sey dunyanin en basit seyiydi. bos bulundum. biraz bagirdi cagirdi git korkularinla yuzles falan die ama ciddiye almiyorum gercekten kotuydu kafasi. sonra hadi eve gidelim dedim gelmedi git beni biraz yalniz birak dedi. normalde birakmam boyle durumlarda ama ben de sinirlendim. eve geldim yarin saat sonra aradim hadi nerdesin die. bize cok yakin oturan bi arkadasi var ona gitmis uyumaya baslamis. sizmis diyelim. defalarca yazdim eve gel diye. sabah da onemli bi isimiz vardi. ben gidemedim ona gitmis. hadi yetismek icin sabah ugrayamadi diyelim. biraz yazistik ne kadar kirildigimi soyledim. simdilerde donmus olmali isi bitirip. hala aramiyor.

icimde bisey koptu sanki. cunku benim ayri evim oldugu zamanlar hic bi tartismada evden gitmedim. bu yazilmamis kural gibi. simdi ne yapmam gerek hic kestiremiyorum. eminim arkadasi bekliyodu onla bulusmustur. ne de olsa aksam konusuruz diye dusunuyodur. ama ben de cok kirginim ve bu sure uzadikca ettikce artiyor kirginligim. sizce abartiyor muyum? ben bisey yapmali miyim? vs


 
Alkollüyken olur ya. Çok takma. Kendine gelince, olayların farkına varınca konuşursun.


  • dissendium  (22.06.18 16:46:33) 
sorun o iste, bugun ben aradim. hala aramadi. gecen saatler bana iskence geliyor. issiz miyim acaba


  • art vandaley  (22.06.18 16:48:08) 
ayrıl. ayrılmışsın zaten.


  • niceliksiz  (22.06.18 16:54:42) 
içince sapıtan insan ömür boyu iflah olmuyor, bunu söylerim.


  • dilemma of subscribtionability  (22.06.18 16:58:48) 
Ayrıl


  • valentinov  (22.06.18 18:12:22) 
Hunharca ayrıl yazan arkadaşlar beni üzüyorsunuz :(

Ya o değil de, bende de var bi' tane boş bulunup irkilip korktuğumda küplere binen. Hatta korkmadığımı rol yaptığımı düşünüyor. Delilik alameti mi yahu bu?

Neyse bence şakasız "dönerse senindir". Bence daha fazla arama, mesaj atma. Sen zaten yeterince yapmışsın bence.
  • huzurlarinizda huzursuzluk  (23.06.18 21:24:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.