[]

Akp Seçmeni Mutlu mu Hayatından?

Hayatından memnun mu Akp'ye oy vermeye devam edenler? Sizce mutlu oldukları için mi oy veriyorlar? Nedir arkasındaki motivasyon?




 
değiller ama bu mutsuzluğun sebebinin akp olmadığına, aksine akp olmasaydı daha kötü olacaklarına inanıyorlar. olay artık senin parti benim parti olayına döndüğü için deli gibi savunurlar ama bu durum hayatlarından memnun oldukları anlamına gelmez.

etrafımdaki hayatından, piyasa şartlarından, dolar kurundan, suriyelilerden yakınan; mağdur edebiyatı yapmayı seven akp'lilere ne zaman "e madem mutsuzsun ülkenin halinden, baştakiler hiç mi sorumlu değil" diye sorduysam çoğundan tayyip uğrşaşıyor işte böyle durumdaki bi ülkeyi ayakta tutmak için tarzı cevap aldım. bi kısmı akp'nin parmağı olsa bile daha derin sebepler yüzünden başka partiye oy vermek istemiyor. sömürülmüş, algılarıyla oynanmış, insan psikolojisi bu; baya bir kısmının akp'den kolay koparılabileceğine inanıyorum ben. tek seçimde olmaz ama bu havayla giderse meral ve muharrem, akp'den gözle görülür kopmalar olacağını düşünüyorum.
  • Bruce  (21.06.18 19:43:14 ~ 19:46:35) 
akp'nin onlara iş bulması, iş bağlaması. başka bir motivasyon yok. adam diyor ki ben gidersem sende senin firmana kimse birşey yaptırmaz, seni işten çıkarırlar parasız kalırsın. o da paşa paşa veriyor zaten kendi bilgi birikim ve yetenekleri ile pazarda tutunamayacağını kendi de biliyor.


  • dedim dedim de kime dedim  (21.06.18 19:51:46 ~ 19:52:13) 
İnsanlar fakirleştikçe uysallaşır. Değişiklik ihtimali onları ürkütür. Bu değişikliğin onların hayatlarını çok daha kötü hâle getireceğini düşünürler. Fakirleştikçe en büyük kaygı günü kurtarmak olur.


  • taktikmaktikyokbambambam  (21.06.18 20:00:55) 
İç mihraklar akp'yi devirirse naparız diye korkuyolar, başka bişey bilmiyolar zaten.


  • megalomaniac  (21.06.18 20:26:17) 
halam var. 20 yıldır sefalet içinde yaşıyor. tek lüksü az bir şey güzel et falan yemek oldu şu hayatta. geçen aradı "ne olursun oyunu tayyip'e ver dedi. düşün buradan.


  • giovanne  (21.06.18 20:29:09) 
Arkasindaki motivasyin inanc baksa sey degil. Akp ye inayor adamlar. Dogrusunun bu oldughna inanıyor.
Dolayisiyla hayatinin gulluk gülistanlık olmasina hiç gerek yok. Anlatabilmisimdir umarim.

  • stavro  (21.06.18 20:36:45) 
bu ülke sol a oy vermez.aleviye hiç vermez.
adnan menderes,demirel,özal tekrar demirel,çiller,mesut yılmaz ,erbakan a oy tayyip e 50 kere verir verir yani sağ da gider gelir ama yine chp ye oy vermez..tarihsel geçmiş var.

  • jamswety  (21.06.18 20:50:42) 
onlar secmen degil bence, artik birer murit olmuslar.


  • tomcruise  (21.06.18 21:21:54) 
Çok mutlular. Dualar devam ediyor.


  • 1adam  (21.06.18 21:37:41) 
Evet çok mutlular. Dini kullanıyormuş bilmem ne umurlarında değil yukarıda görüldüğü gibi. Onların anlayacağı tek dil:aç kalmak. O zaman 90 derece dönerler.


  • ırene adler  (21.06.18 21:49:25) 
tanıdığım bir okul müdürünü fetö'den içeri aldılar 5-6 ay yattı. maaşının da yarısını kestiler. sonra geri döndü ama şimdi yine akp'ye oy verecekmiş. sahiden bu böyle.

ben de bazen akp diyorum çünkü ekşici piçler midemi bulandırıyor. bunların kafasındakiler ülkenin başına gelirse halimiz duman diyorum.
  • for day to break  (21.06.18 22:13:53 ~ 22:18:14) 
mutlu olmayıp da mevcutlar arasında kendilerine en yakın yine akp'yi görmeleri. diğer seçenekleri akp'den iyi görmemeleri.


  • dilemma of subscribtionability  (21.06.18 22:27:25) 
çoğunluğu mutlu olmasa da memnun.


  • runagain  (22.06.18 05:28:06) 
Eldekinin en iyisi bu diyorlar, bundan başka gelecek olanların daha iyi olacağına inanmıyorlar.

En önemlisi de CHP ve benzeri zihniyetin iktidarı ele geçirdiğinde muhafazakarları tekrar kısıtlamayacağına dair hiç umutları yok. Cümle biraz saçma mı oldu ne?
  • John Bloor  (22.06.18 12:10:09) 
Bak az once biriyle konustum, musluman oldgu icin oy veriyorum dedi. Bu ornek de yukarida soylediklerimi destekliyor. Fiyatlar artmis, TL degeri dusmus, alim gucu dusmus farketmez, adam musluman diye veriyor adamlar ve muslumana oy verdik diye vicdanlari rahat ediyor.
Piyasa kotu olsa da olabilecegin en iyisi bu olduguna inaniyorlar. Yani baskasi gelse daha kotu olur sorsan. Yani daha iyisi olacak olsa zaten tayip yapar, demek ki dis gucler zart zurt derken ellerinden bu geliyor falan. AKP secmeninin kafa yapisi uc asagi 5 yukari bu, hepsi benzer kafada. Dolayisiyla dedigim gibi halinden memnun olmasina gerek yok AKP destekleyecek motivasyonu korumak icin.
Olay inanc ve guven. Annelerin "benim cocugum yapmaz, o yapmamistir" tepkisi gibi.
  • stavro  (22.06.18 12:30:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.