[]

Mülakat Takım Elbise

Merhaba arkadaşlar. Banka mülakatı için takım elbise tavsyelerinize ihtiyacım var. Siyah takım elbisem mevcut fakat çok resmi olur dediler koyu lacivert tavsiye ediliyor. Sizin renk+kravat+ayakkabı rengi tavsiyeleriniz nelerdir?




 
koyu lacivert takım
kahverengi ayakkabı + kemer
açık mavi gömlek
kravat takmasan da olur.
takacaksan da mavi tonlar tercih edilir.
  • seyduna6687  (21.06.18 13:06:18) 
siyah takım elbise niye çok resmi oluyormuş? ulan millet götünden element uyduruyo. Siyah takım elbise, beyaz gömlek ve siyah tonda kravat. banka mülakatlarından o tarz şeylere önem verilmiyor. fazla resmiyet olunca noluyormuş? ters mi tepiyormuş? :))))))


  • silah taciri  (21.06.18 13:09:15) 
Lacivert veya gri tercihimizdir.


  • noluyo yaa  (21.06.18 13:14:58) 
Problem şu ki, siyah takım elbisemde pantolon dar geliyor kilo aldığım için. Üst kısımda problem yok. Ama aynı ceketin kumaşından pantolon bulmak zor olacağını düşündüğümden yeni takım elbise alayım dedim. Almışken de siyah zaten var, değişik bir renk daha bulunsun diye koyu lacivert düşündüm. Kravat takmam zorunlu. Gri sevmiyorum pek. Yalnız alacağım takım eğer lacivert olursa çok koyu olacağından kahverengi ayakkabı ve kemer çok sırıtır gibime geliyor. Sanırım siyah mat kemer+ayakkabı daha uygun olacak gibi. Yine de kafam çok karışık.


  • bluedad  (21.06.18 13:34:23) 
Banka dediğimiz yer zaten resmi bir yer. Koyu renk takımdan başka bir şey giyemezsiniz. Lacivert takım siyah takıma göre daha resmi kabul edilir bu arada.

Bence koyu lacivert bir takım alabilirsiniz
  • azeriturku  (21.06.18 14:12:57) 
Koyu takim lacivert, siyaha yakın olacak ayirt etmesi zor

Beyaz gömlek bordo kıravat

Siyah kemer ve ayakkabi

Bu kombin kamuda ve ozel sektorde bu sekilde adeta teamül olmus durumda bunun disina cikma bence
  • bu benim teorim  (21.06.18 15:19:37) 
Edit: koyu lacivert takım diyecektim


  • bu benim teorim  (21.06.18 15:20:19) 
siyah takım uygundur.


  • karlmarx  (21.06.18 20:53:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.