[]

gmail yetersiz alan sorunu

merhaba

bir kaç gün önce gmailime mail gelip gitmemeye başladı. neredeyse tüm gdrive dosyalarını silmeme rağmen hala yeterli alan olmadığından maillerim çalışmıyor. silmeme rağmen neden hala maillerime ulaşamıyorum?

başına gelen,, tavsiye vermek isteyen var mı? yıllık 5 liraya mailleri açarız gibi bir şey diyorlar. bunu vermek istemiyorum. 5 sene sonra 100 dolara çıkabilir. ellerine düşmek istemiyorum yani.

teşekkrler.

 
Normalde 15gb yer veriyor. 100gb planı için ise yaklaşık 6tl/ay istiyor. Bonuslarla falan toplam 135gb oluyor.

5 sene sonra 6tl/ay 100tl/ay olacaksa zaten bizim gmail'den daha önemli sorunlarımız olacaktır. Hatta ileride bu ücretin düşmesi veya kotanın artması daha muhtemel.

Ekonomik durumunuzu bilmiyorum, ama yer satın almanız uygun olacaktır.

Başka mail sunucularını da tavsiye etmiyorum. Hepsinde hesabım var. En düzgünü, en hızlısı Google. Gdrive, Google Docs vb. birsürü de artısı ile geliyor.
  • malheiros  (20.06.18 22:42:07) 
Maddi olarak cok geliyorsa google maps’te yerel rehberlik yapip foto video yorum va ekleyebilirsin. Sanirim 200-300 yorum/puanlama vs yapinca 100 gb alan veriyor 1 yil icin.


  • brkylmz  (20.06.18 23:49:13) 
mailleri bilgisayara yedekleyip silebilirsiniz.


  • babilbaligi  (21.06.18 04:38:42) 
maiilerin tamamını sildim. buna rağmen hala açılmadı. gdrivedaki çoğu dosyamı da sildim. yine açılmadı. maddi açıdan sorun değil ama ben o parayı onlara vermem.


  • karlmarx  (21.06.18 20:39:24) 
çözdüm. dosyaları gdrive dan sildikten sonra çöp kutusuna gidiyormuş. çöp kovasından da silince durum çözüldü.


  • karlmarx  (07.07.18 01:06:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.